Toch de afgelopen week ook weer drie artikelen in elkaar geknutseld (min deze, dus eigenlijk vier), dus het bloggen gaat best wel weer goed. Al wisselt dat bij mij nogal eens, maar het feit dat ik het weer leuk vind en er animo voor heb, vind ik al een erg goed teken. Foto’s maken doe ik nog steeds niet veel, dus het aantal wat ik je in deze post laat zien is karig. Toch doe ik m’n best om er een leuk overzichtje van te maken!

maandag 16 oktober

Maandag voor een boodschap de stad in geweest en later op de fiets weg om een Vinted-pakketje weg te brengen. Ik kom nog steeds amper de stad uit en ondanks dat korte stukjes fietsen in principe prima gaat, voel ik ook daar toch nog steeds wel een drempeltje bij. Dat moet ik ook weer opbouwen.

In de stad maakte ik de foto’s van Lingehaven en molen en bij het pakketpunt zag ik een oude foto van molen De Hoop op de muur. ‘s Avonds stak ik wat kaarsjes aan. De leuke kaarsen die ik in het weekoverzicht van vorige week liet zien, hebben ook een mooi plekje gekregen, maar die steek ik niet aan!

dinsdag 17 oktober

Van dinsdag geen foto’s en sowieso weinig bijzonderheden. Een boodschap gedaan, rondje over de wal gelopen, vuilnis weggebracht. Het is wel een goed teken dat ik nu ook niet meer alles wat ik heb gedaan op een dag in mijn boekje opschrijf, omdat het nu weer meer gewoon is geworden en niet meer voelt als een hele prestatie.

woensdag 18 oktober

Woensdag was een beetje een vergelijkbare dag. Deze week ben ik overigens veel in de weer geweest met onderhoud aan m’n blog. Oude artikelen optimaliseren, spelling checken. Dat soort dingen. Niet per se nodig, maar omdat ik nog altijd niet goed weet wat ik kan of wil doen, vind ik zo’n klusje wel fijn. ‘s Avonds stookte ik weer een vracht waxinelichtjes op. De zakken theelichten vliegen erdoor hier!

Overigens heb ik het kattenmeubel wat ik vorig jaar voor Chaya bestelde verkocht, die werd deze dag opgehaald. Ze deed er niets mee en het was best een flink ding in mijn niet al te grote woonkamer. Ik vind de kamer nu veel rustiger en Chaya gebruikt uiteindelijk toch het liefst haar gewone recht-toe-recht-aan krabpaal.

Gezelligheid in huis

donderdag 19 oktober

De stad in geweest voor wat dingetjes en een kop koffie gedronken bij De IJsfee. Ik heb onlangs ontdekt dat ze daar ook pumpkin spiced latte hebben en dat vind ik zó lekker! Starbucks is toch een beetje ver weg (Meerkerk) en het andere koffietentje waar ze dit heerlijke herfstdrankje ook serveren (Jimmy) vind ik ook nog wat te ver om naartoe te fietsen. Dat is in een winkelcentrum bij Dalem.

Thuis rommelde ik verder op de computer en ik wilde het gebakken peren recept wat ik in het artikel van zaterdag deelde, zelf ook weleens proberen. Heel lekker en ook nog eens vlug klaar. Ga ik zeker eens vaker doen! Al was het nu stom toeval dat ik ook peren in huis had, want die koop ik eigenlijk niet zo vaak.

vrijdag 20 oktober

Ook vrijdagmiddag weer aan de koffie buitenshuis. Dit keer met Sander en je hoeft je denk ik niet af te vragen waar dat was. Dit keer hadden we er de nieuwe tompouce bij met kersen en chocolade. Nu was die chocolade wat ver te zoeken, maar het was hoe dan ook een lekker gebakje en zo vaak eet ik geen taart.

Koffie met een tompouce

zaterdag 21 oktober

Niet echt een lekkere dag gehad, maar mezelf toch redelijk bezig weten te houden. De nieuwe folders waren bezorgd, dus die heb ik meteen bekeken tijdens het eten van mijn lunch. Chaya speelde ‘kiekeboe’ en ik probeerde het flesje proteïne koffie wat ik onlangs had gekocht. Deze smaak vond ik wat minder dan de ‘Caffe Latte’.

Verder ben ik weer met mijn blog bezig geweest en naar buiten, onder meer voor dit leuke kaartje. Later moest ik nog terug naar de Spar (in de regen) omdat de macaroni op was en ik dat wilde eten. De bedoeling was geweest om naar Albert Heijn te gaan, maar door zaterdagdrukte en mijn overprikkelde brein, heb ik dat maar uitgesteld.

zondag 22 oktober

Ook weer een niet al te beste dag, zowel mentaal als fysiek. Toch moest ik écht naar Albert Heijn en ondanks dat ik me daar niet echt toe in staat voelde, verstand op nul en gaan. Eenmaal thuis ging het mis, maar de boodschappen zijn in elk geval binnen. Mezelf als troost getrakteerd op zo’n lekkere Starbucks-frappuccino.

Starbucks caffe latte