Inmiddels de derde week op rij dat ik het weekoverzicht weer schrijf en ook nog wat andere artikelen tussendoor tik. De laatste twee weken gaat het qua stemming wat wisselend en ik vind het ook nog steeds lastig om mijn leven weer opnieuw vorm te geven, want nadat maanden alles stil heeft gestaan, is dat lastiger dan ‘t lijkt.

De afgelopen week heb ik in elk geval wel wat meer foto’s gemaakt dan de weken ervoor. Je zag eerder deze week al een post met wat beeldmateriaal gemaakt in de mist, maar er is nog genoeg overgebleven voor een weekoverzicht. Veel leesplezier.

maandag 23 oktober

Ik was voor mijn doen al vroeg op pad, omdat ik graag de limited edition canvas tas van Hema wilde hebben en dat is gelukt! Het is echt een enorme tas waar veel in past en ik vind deze typografie print ook erg leuk en origineel!

Verder een trosje mooie paarse besjes, volgens Google is het één of andere heester, maar pin me er niet op vast. Tot slot een foto van de Kortendijk in zwart-wit waar nog een beetje mist te bekennen is en één van Chaya, ook al in zwart-wit.

dinsdag 24 oktober

Dinsdag had ik een afspraak bij de huisarts gemaakt omdat ik maar last bleef houden van hoofdpijn en mijn oorsuizen ook beduidend erger was. En daar kreeg ik ook weer veel onrust van. De huisarts heeft me gelukkig gerust kunnen stellen. De hoofdpijn is waarschijnlijk spanningshoofdpijn. Op de terugweg maakte ik de foto van ‘De Hoop’ die ik bewerkt heb, zodat het net een oude prent lijkt.

Verder spotte ik leuke street art op een deur en maakte later op de dag op weg naar huis van een boodschap, de foto’s van de andere molen (Nooit Volmaakt) en ook van het Paardenwater met mooi gekleurde wolkjes erboven.

woensdag 25 oktober

Ondanks het aanhoudende slechte weer, was woensdag toch wel één van de betere dagen van de week. Ik voelde me ‘s morgens niet al te goed, maar de rest van de dag was het alsof ik de hele wereld aankon en heb ik ook veel gedaan. Té veel eigenlijk.

‘s Middags ging ik met m’n moeder de pumpkin spice latte koffie van Gewoon Ploon in Woudrichem uitproberen, ik maakte thuis nog even een selfie en scoorde bij Action in Woudrichem eindelijk de katten adventskalender waar ik al een paar weken op aasde. Chaya wilde ‘m het liefst meteen openmaken!

De foto waarop je de molen ziet door een beregend raam, maakte ik vanaf de pont en ‘s avonds ben ik zelfs nog in ‘t donker en in de regen op de fiets weg geweest om een ‘overblijvers‘ pakketje bij AH op te halen, de buit zie je op de vijfde foto. Ik scoorde ook nog een afgeprijsd plantje in een vreselijk Halloween potje. Maar juist omdat ie zo fout was, vond ik ‘m leuk. :-D

donderdag 26 oktober

Een wandeling gemaakt naar het Piazza Center, wat toch iets te veel van het goede bleek te zijn. Mijn energie inschatten is nog altijd vrij lastig. Ik moest een paar kleine boodschapjes hebben en besloot mezelf daarna op friet met een snack te trakteren, omdat het inmiddels tegen etenstijd liep. De zoute pretzels had ik de dag ervoor bij Lidl in Woudrichem gekocht toen ik daar met m’n moeder was. Ik vond ze grappig!

vrijdag 27 oktober

De hele dag weinig uitgevoerd en veel op de bank gehangen met een dekentje over me heen. Ik was erg moe en eigenlijk was ik dat de dag ervoor ook al, maar toen had ik ook weer veel te veel gedaan. Ik verveel me thuis zó erg dat ik mijn vermoeidheid vaak toch maar aan de kant duw om in hemelsnaam maar iets te doen te hebben.

De kat vond het wel prima en kroop gezellig bij me onder het dekentje en ‘s avonds maakte ik warme chocolademelk van melk met Benco en strooide er wat pompoen-kruiden overheen. Nieuwe uitvinding, erg lekker!

zaterdag 28 oktober

Ik maakte een foto van de theedoek met molentjes die ik onlangs bij Hema kocht (kwam ‘m bij toeval tegen) en omdat ik wéér naar het Piazza Center moest om iets terug te brengen, besloot ik de pumpkin spice latte van Proeverz eens te proberen. Dat was niet zo’n succes: vooral veel slagroom, weinig ‘pompoen’ en vreselijk duur!

Op de terugweg maakte ik de foto van molen ‘Nooit Volmaakt’ aan het Paardenwater en thuis zette ik Chaya op de foto en mijn avondeten bestaande uit de pompoensoep die ik ontdooid had en een zoute pretzel. Smaakte prima!

zondag 29 oktober

Om kwart voor elf op de fiets voor alwéér een bezoekje aan het Piazza Center. Ik had krokante muesli bij Lidl gekocht die me toch niet zo bevalt, dus wilde alsnog van de ‘tweede gratis’ aanbieding van AH gebruik maken op alle 450 g Cruesli pakken. Maar die gold alleen deze zondag nog…

Verder ben ik begin van de middag even snel naar de Hema geweest, nadat ik dankzij iemand op Twitter wist dat je voor punten een leuke tompouce knuffel kon ophalen. Die heb ik nu dus ook, al vond ik het gek dat er in de folder of op de website nergens iets over te vinden is, terwijl ik Hema limited editions altijd in de gaten houd!

‘s Middags kwam Sven en die ging rond 7 uur weer naar huis. Was erg fijn weer en we zijn zelfs nog kleding gaan shoppen voor hem. Weer terug bij mij, heb ik eten besteld. Eerder had ik koffie gezet met mijn Bialetti percolator die ik nog niet eerder had gebruikt (ondanks dat ik ‘m al maanden heb) om er bij het uitspoelen achter te komen dat het boekje nog in het potje zat! De koffie had er niet minder om gesmaakt en we konden er hartelijk om lachen.