Ondanks dat ik helaas nog steeds niet uit het dal genaamd terugval ben gekrabbeld, moet ik wel zo nu en dan naar buiten voor een boodschap, al dan niet op de fiets. Iets wat ik als het even kan zo snel mogelijk afhandel om weer naar huis te kunnen, maar gisteren was de lucht zo bijzonder mooi en afwisselend dat ik toch een paar keer een moment heb genomen om dat vast te leggen.

Vandaag laat ik je graag wat foto’s zien die ik zelf best geslaagd vind en waarin mooie wolken de hoofdrol spelen. Best bijzonder dat de lucht de hele sfeer en uitstraling van een foto kan bepalen. Behalve mooie wolken, heb ik ook nog de regenboog gespot én jakobsladders. De natuur liet zich van één van haar mooiste kanten zien, ook al heeft het veel geregend.

Omdat ik te moe ben om er een heel uitgebreid artikel van te maken en het in deze post uiteindelijk ook vooral om de foto’s draait, laat ik ‘t hier verder dus bij en zou ik zeggen: veel kijkplezier! Je kunt alle foto’s in onderstaande collage aanklikken om ze in een wat groter formaat te bekijken. Enjoy!