Dit keer het weekoverzicht weer eens op maandag. Gister kwam het er niet van, deze ochtend kwam ik niet verder dan het typen van de titel, dus dan moet het er nu maar van komen. De afgelopen week heb ik redelijk wat foto’s gemaakt en ook een aantal die ik zelf best mooi vind. Verdere introductie laat ik achterwege, veel leesplezier!

dinsdag 31 oktober

Van maandag geen foto’s, dus skip ik meteen door naar dinsdag. Ik heb de pumpkin spice kruiden van Verstegen helemaal ontdekt en gooi het nog net niet overal door. Door de koffie en warme chocolademelk is in elk geval een aanrader. ‘s Avonds at ik een biefstukje en overdag deed ik een paar boodschappen en ben ik in een andere wijk iets op gaan halen wat ik op de Weggeefhoek had gezien.

 

woensdag 1 november

Op zich niet zoveel bijzonders gedaan, wel een paar foto’s gemaakt. Op de eerste zie je Chaya die nog net niet helemaal onder de deken verdwijnt, verder had ik eindelijk een crompouce gescoord (inmiddels zijn ze zelfs in de supermarkt te koop), zette ik de Lingehaven weer eens op de foto en kocht ik een superleuke sleutelhanger in de vorm van een bijtje bij de Wereldwinkel. Ik ben echt gek op leuke sleutelhangers.

donderdag 2 november

Ook niet zo’n heel bijzondere dag, wel alwéér iets op gaan halen wat ik op Facebook op de Weggeefhoek had gezien en verder onderstaande foto gemaakt van ‘De Hoop’. Dit was trouwens de dag dat storm Ciarán zo tekeerging. Deze foto was trouwens bij BuienRadar genomineerd voor ‘foto van de week‘.

Molen ‘De Hoop’, Gorinchem

vrijdag 3 november

M’n moeder kwam langs, we hebben boodschappen gedaan bij Albert Heijn en aten een broodje bij DeliFrance. Ondanks dat ik moe was, ging ik ‘s middags nog op pad voor een paar dingen die ik in de stad moest hebben en plakte daar een wandeling aan vast. Dat bleek iets te veel van het goede, dus heb ik een pauze ingelast bij La Caponnière, waar ik nog nooit eerder was geweest. ‘s Avonds maakte ik de foto van de feestverlichting in de stad. Toch best gezellig weer.

zaterdag 4 november

Voor de derde keer deze week iets opgehaald van de weggeefgroep en op de weg terug naar huis nog even bij KRINGLOOPWINKEL ‘HET GOED’ gekeken, waar ik ‘n muts en een bucket hat kocht en ook een Ajax-muts voor Sander. Ik dronk daar ook koffie en maakte later nog de foto’s van de molen en de Westwagenstraat.

Thuis zette ik mijn nieuwe aankopen op de foto, evenals de chocoladeletter die ik in mijn sloffen vond (had m’n moeder er de vorige dag blijkbaar ingestopt) en een vers stuk kaas van naamgenoot Kaashandel Dammers. Lekker!

zondag 5 november

Ondanks dat ik van plan was de deur niet uit te gaan, ben ik toch op pad geweest en maakte onderweg onderstaande foto’s waarop je de Lingehaven ziet, molen ‘Nooit Volmaakt’ (twee keer) en de Oostmolen. Eigenlijk veel te veel gedaan deze dag.