Week 46 is het alweer, we gaan toch onverbiddelijk zo zachtjes aan richting alweer de laatste weken van ‘t jaar. Raar idee. December is voor mij sowieso nooit echt een fijne maand en dit jaar zie ik er ook nog meer tegenop dan anders. Want alles is ook nog steeds anders en ik ben ook nog steeds niet beter.

Vandaag in elk geval de terugblik op afgelopen week wel netjes op de zondag. Ik heb al twee nachten heel slecht geslapen, dus ben de deur niet uit geweest. Sowieso is het weer ook verre van ideaal, dus dan binnen op m’n gemak maar wat rommelen.

maandag 13 november

De afgelopen week was niet al te best, ik heb helaas weer een terugval gehad en dat hield in mijn geval in dat ik weer veel op bed en op de bank lag. Chaya is daar dan wel weer blij mee, van het ene op het andere moment ligt ze heel graag op schoot. Wat ik dan ook wel weer heel gezellig en fijn vind.

Schootkatje

dinsdag 14 november

Ook dinsdag eigenlijk amper de deur uit geweest en veel gelegen. De post bracht wel twee lieve kaartjes (van m’n moeder en  Fleur) en later werd m’n bestelling van Happy Spirit bezorgd, waar onder meer deze schattige en heerlijk ruikende geurkaarsjes bij zaten. Erg blij mee!

woensdag 15 november

Woensdag wat meer buiten geweest en omdat de lucht zo mooi was, ook de nodige foto’s gemaakt. Een aantal daarvan heb je al voorbij zien komen in deze post, maar er was ook nog wat over voor in het weekoverzicht.

Je ziet verder Chaya die mijn favoriete Vans rugtas had ingepikt en ik had mezelf een bakkie bij de Hema gegund, blijft toch wel een genietmomentje. De rest van de foto’s maakte ik dus buiten de deur, maar dat spreekt voor zich.

donderdag 16 november

Er lag alweer post op de mat, dit keer een kaartje van Sven. Ook deze dag weer een paar keer buiten geweest, onder meer om een pakketje op te halen en voor een paar boodschappen bij Albert Heijn. ‘s Avonds bleek ik melk vergeten te zijn, dus daarvoor nog even op pad naar de Spar, waarbij ik de laatste twee foto’s maakte.

vrijdag 17 november

Ik had een afspraak bij de huisarts en heb verder een paar boodschappen gedaan, omdat ik zaterdag absoluut niet naar buiten wilde vanwege de verwachte drukte rondom de landelijke Sinterklaasintocht die dit jaar in Gorinchem plaatsvond.

Verder hing ik weer met Chaya op de bank en buiten maakte ik de overige drie foto’s. Die laatste vind ik zelf wel heel gaaf, vooral ook omdat je de maan er duidelijk op ziet. Ik had meteen de tekst ‘zie de maan schijnt door de bomen’ in m’n hoofd!

zaterdag 18 november

De hele dag niet buiten geweest en omdat ik die nacht maar 3 uur had geslapen, veel gelegen en een beetje op m’n mobiel geprutst. ‘s Avonds had ik wel opeens zin in een bak koffie, dus ik maakte mijn inmiddels favoriete eigen versie van de pumpkin spice koffie en vond ‘t wel leuk om daar een beetje een leuke foto van te maken.

Pumpkin spice koffie

zondag 19 november

Van zondag geen enkele foto. Weer slecht geslapen (zij het wel anderhalf uur langer dan de nacht ervoor) en alleen wat op de pc bezig geweest met lettertypen en wat CSS-dingetjes voor mijn blog. Wel deel ik graag twee superleuke plaatjes met je, die ik met mijn nieuwe favoriete AI-app Wombo Dream heb gemaakt. Onvoorstelbaar wat voor gave dingen je daarmee kunt doen! Check ook deze post.