Het bleef deze week weer wat stiller op mijn blog dan ik graag zou zien, maar mijn vader zou zeggen: je kunt niet altijd zes gooien. Ik had gewoon niet echt inspiratie of zin om met m’n blog aan de slag te gaan. Vandaag in elk geval weer een terugblik op de afgelopen week waarin ik desondanks wel weer de nodige foto’s maakte.

maandag 20 november

Ik kan je melden dat ik de Lingehaven deze week best vaak op de foto heb gezet en steeds onder verschillende weersomstandigheden. Hier een zwart-wit foto die ik op zich ook wel iets vind hebben, gemaakt op weg naar de stad voor een boodschapje. De geplande therapie ging ook deze week niet door, omdat de behandelaar ziek was.

Lingehaven in zwart-wit

dinsdag 21 november

Op de fiets naar Arkel geweest om wat een deel van de eerder bestelde spullen van TerStal terug te brengen en ook wat foto’s gemaakt. Op de eerste zie je een gezellig ingericht hoekje in het winkelcentrum(pje), verder een foto van molen Jan van Arkel en tot slot de trein (ik was wat te moe om weer terug te fietsen) en een bakkie koffie bij de HEMA die ik wel verdiend had, vond ik zelf. Met mijn energie is het namelijk ook nog altijd niet al te best gesteld.

woensdag 22 november

Al vroeg op pad om te stemmen en een boodschapje. Ik maakte bij uitzondering weer eens een selfie, Chaya zat er zo leuk bij bovenop mijn stempas en ik zette alwéér de Lingehaven op de foto, die er sereen bij lag.

‘s Middags kwam mijn moeder op visite en ik besloot haar op te wachten bij de pont waar ik de vierde foto maakte. Ik trakteerde op koffie met gebak bij De Broodplank, waar ik ook de ouderwetse kassa spotte. Geinig ding!

donderdag 23 november

Ik fietste naar het Piazza Center voor een paar boodschappen, scoorde een gratis mok van Starbucks bij Jumbo (gelezen op de Facebookpagina van Pepper), kocht deze toffe geblokte sokken bij Zeeman en redde deze leuke witte kat uit een boom. Last but not least zette ik wéér de Lingehaven op de foto, gaat ‘t al vervelen? :-D

vrijdag 24 november

Vrijdag op zich niet zoveel gedaan, ik slaap inmiddels al een week of twee behoorlijk slecht en ben vooral het eerste deel van de dag erg moe en tot weinig in staat. Rond een uur of twee kwam Sven langs en dat was weer een fijn bezoekje. Sinds het feest van twee weken eerder, had ik ‘m niet meer gezien.

Sven op bezoek

zaterdag 25 november

Er viel een kaartje op de mat, ik zette alwéér die haven op de foto (dit was echt wel de laatste voor deze week, beloofd), dit keer ook met een regenboog erbij en zette later molens ‘De Hoop’ en ‘Nooit Volmaakt’ op de foto. Vooral de foto van die laatste vind ik zelf erg gaaf geworden met die oranje lucht erboven.

zondag 26 november

Zaterdagochtend was ik al wakker geworden met keelpijn en ging me in de loop van de dag steeds beroerder voelen. Zondag helaas geen verbetering, dus vooral op de bank gelegen en weinig uitgevoerd. Flinke verkoudheid te pakken. Shit happens.

Wel kwam PostNL de Illy koffiebonen brengen die ik altijd bij Koffievoordeel bestel en at ik ‘s avonds zelfgemaakte tomatensoep met een boterhammetje met gesmolten kaas. Verder dus vooral op de bank gelegen en gehangen met Chaya op schoot.