Vandaag even een heel kort artikel om te laten weten dat het even niet lukt om aan mijn blog te werken. Mijn computer heeft helaas problemen en staat inmiddels sinds vrijdagavond in Werkendam om gerepareerd te worden.

Ik hoor als het goed is vandaag meer en hoop uiteraard dat het geen weken gaat duren voor ik hem weer werkend en wel in huis heb staan. Ik kan zoals je ziet dus ook schrijven vanaf mijn telefoon of iPad, maar dat is gewoon niet praktisch.

Daarnaast gaat het met mij persoonlijk ook nog steeds niet goed en zit ik mentaal weet erg slecht in mijn vel. Dus in die zin heb ik er dan weer niet zo’n last van dat de computer even weg is omdat mijn hoofd daar ook niet echt naar staat

Ik wilde een elk geval even laten weten waarom er ook geen weekoverzicht is verschienen, want dat probeer ik sowieso altijd wel bij te houden. Maar dat is echt helemaal geen doen vanaf mijn telefoon. :-)

Hopelijk tot snel weer!