Het is nog steeds vrij stil op mijn blog, het gaat gewoon (weer) niet zo lekker. Ik ben erg veel moe en qua hoofd gaat het ook niet geweldig, waardoor iets als inspiratie en concentratie vaak ver te zoeken zijn. Maar het weekoverzicht hou ik er wel gewoon in, al ben ik dit keer ook vrij laat om diezelfde redenen.

Vorige week heb ik, ondanks dat het toen al niet goed ging, nog relatief veel gedaan, maar anderzijds weer nauwelijks foto’s gemaakt. Ik was er blij mee dat ik wat dingen omhanden had, maar daarmee ben ik ook wel weer over mijn grenzen gegaan en heb daar mogelijk nu ook deels de gevolgen van. Ik ben sinds vorig weekend ook al niet lekker, erg verkouden en dat helpt ook niet. Nu naar de terugblik.

maandag 27 november

Ik voelde me echt beroerd van een stevige verkoudheid, maar ben toch naar therapie gegaan omdat ik het rot vond om af te zeggen. Dat bekertje warme chocolademelk wat je op de eerste foto ziet, was dus zeer welkom. Het was ook nog eens vies weer. Op de terugweg spotte ik een enorm Sinterklaasboek in de etalage van Van Zuilen.

dinsdag 28 november

Ondanks dat ik me nog niet veel beter voelde, toch van alles gedaan. Er moest een Vinted-pakketje weg en ik combineerde dat met een paar boodschappen daar in de buurt. Eigenlijk te veel gedaan, maar ik heb nu eenmaal geen kaboutertjes. Onderweg maakte ik de foto van molen ‘Nooit Volmaakt’ en thuis bivakkeerde ik met mijn kleine bouwvakker op de bank, getuige foto twee.

woensdag 29 november

Ik had een paar dagen eerder nieuwe sloffen op de kop getikt, bij Albert Heijn nota bene, maar bij thuiskomst zag ik dat er allemaal lelijke hapers op zaten. In het filiaal in winkelcentrum Hoog Dalem hadden ze dezelfde nog liggen, dat betekende wél dat ik daar naartoe moest.

Dus maar wéér op de fiets en omdat ik te moe was om meteen weer terug te rijden, bij Jimmy een pumpkin spice latte gescoord. Die had ik ook echt wel verdiend vond ik want dat winkelcentrum is een stuk verder dan het Piazza Center waar ik regelmatig kom en ze hebben daar sowieso ook echt lekkere koffie.

Pumpkin spice latte

donderdag 30 november

Weer op pad geweest, dit keer weer naar bovengenoemd Piazza Center, ik moest bij de Jumbo én de Albert Heijn een paar dingen hebben en omdat ik nog steeds moeite heb met veel boodschappen in één keer doen in een grote supermarkt, haal ik dan af en toe iets en ook nog steeds veel bij de Spar in de binnenstad.

Thuis plakte ik de ‘polaroid’ fotootjes die je gratis bij Colgate kon bestellen en die ik onlangs met de post had ontvangen, op de koelkast. Ik had er ook een aantal van dubbel laten afdrukken en die aan Sven gegeven de week ervoor. Vind ‘t leuk staan!

Foto’s op de koelkast

vrijdag 1 december

Ik fietste naar McDonald’s voor de gratis ‘frietsokken‘ die je daar kon krijgen, bracht een Vinted-pakketje weg en ben zelfs nog even langs de kringloop geweest omdat ik op Facebook had gezien dat ze mooie stenen hadden liggen. Onderweg maakte ik weer een foto van molen ‘Nooit Volmaakt’ vanaf het Paardenwater.

Thuis lag ik met Chaya op de bank en ondanks dat ik moe was en het koud had, ben ik ‘s avonds nog even naar buiten geweest om te kijken of ik het noorderlicht kon zien. Dat is min of meer gelukt, al vind ik het vrij subtiel. Maar beter iets dan niets!

zaterdag 2 december

Ik verstuurde een kleinigheidje met de post aan m’n maatje uit het Westland met een kaartje met één van mijn AI-ontwerpjes en ging ‘s middags voor het eerst in een half jaar weer eens naar mijn moeder, om Sinterklaas te vieren.

Het was gezellig en ging best goed, alleen ging het eenmaal weer terug, weer steeds verder bergafwaarts en dat is nog niet bijgetrokken. Ondanks dat ik dus weer in een dip ben beland, kan ik terugkijken op een gezellige middag. Ik probeer me daar maar aan vast te houden, ook al is het nu weer moeilijk. Op de laatste foto zie je de dingen die ik heb gekregen, superleuk allemaal!

zondag 3 december

Van zondag dus geen foto’s, ik ben de deur niet uit geweest en heb bijna de hele dag plat gelegen. Chaya was daar overigens wel gelukkig mee, dat is de laatste tijd echt een schootkatje geworden, wat ik fijn vind want daar heeft ze lang niets van moeten weten. Ondanks dat de eerste dagen van de nieuwe week ook niet om over naar huis te schrijven zijn, hoop ik dat ik in het volgende overzicht toch kan melden dat het een wat betere week is geworden dan de vorige…