Na een poosje zonder computer gezeten te hebben, vandaag een weekoverzicht van niet 1, maar 3 weken. Eigenlijk had ik het alleen bij de afgelopen week willen houden, maar omdat ik op zich niet eens zo enorm veel foto’s heb gemaakt, uiteindelijk toch besloten ze toch in één overzicht te zetten.

Ik hou de collages dit keer ook wat compacter, zodat het geen enorm artikel wordt. Je kunt de foto’s zoals gewoonlijk ook aanklikken om ze groter te bekijken, ook de postzegelformaatjes dus! Veel kijk- en leesplezier!

week 49

maandag 4 december

Wat ik drie weken geleden precies allemaal gedaan heb, weet ik even niet meer. Wel weet ik nog dat ik in de HEMA lunchroom koffie heb gedronken en spontaan op het idee kwam om met mijn geliefde AI-app een ‘HEMA koffie kaartje’ te maken, die ik ter plekke bij de snelservice heb laten printen, er met een bij de servicebalie geleende pen iets op heb geschreven en aan de medewerkers van de lunchroom heb gegeven.

Zelf gemaakte HEMA kaartjes

woensdag 6 december

Van maandag meteen naar woensdag. Ik maakte een foto van het potje honing met bijenkorf-kaarsjes die ik onder meer van m’n moeder had gekregen als Sintcadeautje en zette ook mijn kleurrijke arm op de foto. ‘s Middags ging ik op de fiets naar Arkel, waar ik maar net op tijd binnen was voor de nogal pittige bui die eraan kwam. Later maakte ik tijdens een rondje stad voor een boodschap nog de laatste twee foto’s.

donderdag 7 december

Een soort van outfit foto. De laarzen die ik half november kocht en sindsdien al heel vaak heb gedragen met een mooie blauwgroene gebreide jurk van de Action. Verder een foto van molen ‘De Hoop’. De zoveelste…

vrijdag 8 december

Het was wat mistig en ik maakte de eerste twee foto’s van de historische haven en molen ‘Nooit Volmaakt’. ‘s Middags ging ik bij de HEMA koffiedrinken met Sander en helaas had mijn computer problemen, waardoor ik er niet meer mee kon werken.

Ik vermoedde een kapotte videokaart, wat later ook het geval bleek te zijn. Gelukkig had ik al wel vrij snel iemand gevonden die ‘m kon repareren dankzij m’n moeder en hij is dezelfde avond nog opgehaald. Service!

zaterdag 9 december

Ik maakte een foto van Chaya bij m’n kerstkaart. Wat dus géén foto van haar is, maar een AI-gegenereerde kat die wél veel op haar lijkt. Verder ging ik met de deeltaxi naar Waalwijk omdat ik iets bij HEMA wilde wat nergens in de buurt nog verkrijgbaar was. Dat bleek toch wel iets te hoog gegrepen, want ik heb daar nog dagen last van gehad en het ging en gaat toch al niet zo goed. Maar ik heb wel waar ik voor ging!

zondag 10 december

De reden van mijn uitstapje naar Waalwijk (waar ik sowieso al in geen jaren meer was geweest), was deze Takkie snuggle hoodie. Ik heb ‘m sindsdien elke dag aan gehad. ‘s Morgens als ik net uit bed ben of als ik ‘s nachts niet kan slapen en er nog even uit ga, bijvoorbeeld. Of overdag over m’n kleren heen als ik ‘t koud heb. Zalig!

In m’n snuggle hoodie

week 50

maandag 11 december

‘s Middags en ‘s avonds ben ik bezig geweest met mijn kerstkaarten. Ik heb ze dit jaar dus laten afdrukken met het AI-ontwerp wat je bij 9 december ziet, maar wilde van de enveloppen ook iets leuks maken en dat was nog best wel veel werk. Verder haalde ik een ‘feestdagenpakket’ bij de Coop via de Too Good To Go app, waar allemaal lekker Sintsnoep in bleek te zitten. Tot slot een foto van mooie feestverlichting.

dinsdag 12 december

‘s Middags even op de fiets naar het Piazza Center geweest om een boodschap en daar de enorme kerstboom op de foto gezet. ‘s Avonds maakte ik ook nog een foto van molen ‘Nooit Volmaakt’ in het donker.

vrijdag 15 december

‘s Middags kwam Sven weer eens langs en zijn we samen bij de Mac gaan eten. Bij de ingang stond een mooie boog met lichtjes die natuurlijk even op de foto moest.

Mooie lichtjes bij McDonald’s

zaterdag 16 december

Even de stad in geweest voor een boodschap en daar een draaiorgel gespot op de Langendijk. ‘s Middags weer naar Arkel geweest net als de week ervoor, maar dit keer wel met de trein (en fiets) omdat ik moe was.

Ik dronk een latte bij Lunchroom Arkel, spotte onderweg de leuke houten molentjes en vond het jammer dat de verlichting op het station niet brandde. Verder kreeg ik van Yvonne (van De Buurvrouw en De Buurman) een lief cadeautje in de vorm van een toffe molenhanger en het kaartje wat je erbij ziet, had ik van Sven. Echt zo lief!

zondag 17 december

Een foto van Chaya die lekker bij me op de bank lag (ze komt de laatste tijd gelukkig vaker bij me liggen of zitten), een mooie etalage van Van Zuilen, mijn avondeten en weer twee molenfoto’s. Tot slot een advocaatje met slagroom. Lekker!

week 51

maandag 18 december

Maandagmiddag weer een voorraadje kaarsvet gaan brengen bij iemand waar ik dat sinds een tijdje voor opspaar. Als dank kreeg ik drie superleuke kaarsen! Het blauwe Kevertje kwam ik onderweg naar naartoe tegen. Blijven leuke auto’s!

dinsdag 19 december

Ik scoorde een apart drankje bij de Action wat ik niet te drinken vond, gelukkig kostte het maar iets van 60 cent. Het blikje zag er zo leuk uit. Iets wat wel smaakte, was de luxe uitvoering van warme choco, die ik bij de HEMA in de lunchroom had.

Het gaat de laatste weken helaas weer niet zo goed en met name deze week ben ik me weer steeds slechter gaan voelen, dus mezelf veel rust gunnen, weinig ‘moeten’ en mezelf af en toe verwennen met iets leuks of lekkers is dan wel goed, denk ik.

 

woensdag 20 december

Woensdagochtend mezelf op de fiets gesleept omdat ik graag die gratis Coca Cola sjaal wilde die je bij McDonald’s kon krijgen en dat is zoals je ziet gelukt. ‘s Middags kwam Sven en zijn we weer bij de Mac gaan eten (nooit eerder twee keer op een dag daar geweest, haha) en maakte ik deze foto van ons samen. We hadden allebei een kerstmuts op en een foute kersttrui aan. Hij bracht ook een tasje met allerlei dingetjes voor me mee wat je op de laatste foto ziet. Lief!

donderdag 21 december

Donderdag bracht de post de McDonald’s foute kersttrui die ik had gewonnen met een spel in de app. Verder een foto van Chaya die bij me lag, wat sfeerfoto’s van de Lingehaven, molen en uiterwaarden en ‘s Avonds kwam Chris, die mijn computer had gefixt. Ik heb ook een nieuw beeldscherm besteld bij hem, maar degene op de foto is een leenscherm omdat het bestelde exemplaar nog niet geleverd is. Maar ik kan in elk geval weer even uit de voeten…

vrijdag 22 december

Vrijdag ben ik volgens mij niet eens buiten geweest, omdat ik me weer zo ellendig voel. Sowieso is het ook niet weer om lekker naar buiten te gaan. Er zat vrijdag wel een cadeautasje met iets lekkers voor mij en voor Chaya in de bus, van Sander. Ook al zo lief! Ik word wel verwend!

Kerstcadeautje van Sander

zaterdag 23 december

Even de stad in geweest om iets terug te brengen bij HEMA en voor boodschappen. Onderweg kwam ik een dame tegen die een jurk droeg waarvan de rok een tafeltje leek, helaas is dat op de foto niet goed te zien. Ik kreeg een chocolade kerstkransje van haar, die liep ze uit te delen. Verder scoorde ik wat lekkere dingen.

zondag 24 december

Vandaag was ook weer een lastige dag, wel leuk was dat de bovenbuurvrouw aan de deur stond met lekkernijen. Dat doet ze al jaren met kerst. Allerlei Poolse zoetigheden en dit keer zelfs een bordje salade met sushi. Helaas lust ik dat écht niet, maar ik heb ‘t bewaard voor iemand die dat wel lust, dus komt het sowieso wel op! Wat er op dat rechtse bordje ligt, lust ik wel allemaal zelf. :-D

Op de tweede foto zie je mijn tijdelijke monitor. Ik moet wel wennen aan breedbeeld, maar dat komt wel goed. Dit is een 19.5 inch AOC, degene die dus in bestelling staat is een 22 inch Acer. Ietsje groter dus. Als je jaren op zo’n vierkant klein rotschermpje hebt gewerkt, is dit dus wel even iets anders!