Inmiddels is het nieuwe jaar van start gegaan en beginnen we aan weer een nieuw hoofdstuk. De drie heeft plaats gemaakt voor een vier, de feestdagenperiode ligt weer achter ons en het normale leven begint. Een moment waar ik eerlijk gezegd reikhalzend naar uit heb gekeken, de decembermaand was geen makkie.

Na het traditiegetrouwe jaaroverzicht, vandaag een eveneens traditiegetrouwe ‘happy new year’ post, met bijpassend plaatje wat ik overigens met AI heb gemaakt, al ben ik uiteindelijk zeker twee uur bezig geweest om iets in beeld te krijgen wat echt naar m’n zin was, maar dat is ook wel weer een leuke uitdaging.

Een glanzend 2024

2023 was dus niet helemaal mijn ding en dat is nog zacht uitgedrukt. Over 2024 heb ik nog niet echt een gevoel. Ik ben er wat huiverig voor geworden om daar gedachten over te hebben. 2022 was al niet makkelijk door het overlijden van Bas en de periode van rouw die daarop volgde en ik ging er klakkeloos van uit dat 2023 dus veel beter zou worden. Lesson learned. De toekomst kun je toch niet voorspellen en als ik iets heb geleerd het afgelopen jaar, is dat ‘leven in het moment’ je redding kan zijn.

Omdat ik van dit artikel niet een al te langdradige tekst wil maken, besluit ik met de wens dat 2024 een glanzend jaar mag worden in de breedste zin van het woord. Dat licht wint van het duister, dat de mooie, fijne en goede dagen en dingen de overhand zullen hebben. Dat wens ik jou toe en iedereen, maar óók mezelf.

Go for it!