Inmiddels is de meeste sneeuw weer weg, maar wat heb ik genoten in die paar dagen dat we opeens in een witte wereld leefden! Echt een dik pak is hier in Gorinchem (en omstreken) niet gevallen, maar wel genoeg om een aantal leuke plaatjes te schieten. Die inmiddels zelfs gedeeld zijn in een artikel op de Facebookpagina van de lokale krant! Toch een mooi compliment!

Dus dan kan ik eigenlijk niet achter blijven en post ik ook nog maar even een aantal van mijn foto’s hier op mijn blog. Had ik al eerder willen doen, maar ik ben veel moe en ‘s avonds heb ik dan meestal helemaal geen energie meer om nog aan de slag te gaan met m’n blog en wil m’n hoofd ook niet echt meewerken. Vandaar.

maandag 15 januari

Toen ik wakker werd en kort daarna zag dat het had gesneeuwd, wilde ik eigenlijk zo snel mogelijk naar buiten om foto’s te maken. Toch viel de hoeveelheid sneeuw me nogal tegen. Meer dan een laagje poedersuiker was het niet, toch moest en zou ik wat foto’s maken van dat witte spul en dat resulteerde onder meer in onderstaande vier foto’s. Zelf vind ik de eerste het mooist.

dinsdag 16 januari

Ik was blij verrast dat er de volgende ochtend weer sneeuw gevallen bleek te zijn en dit keer wat meer dan dat laagje poedersuiker van de dag ervoor. Ik ben uiteindelijk best een poos buiten geweest en heb heel wat foto’s gemaakt waar ik best tevreden over ben. Wel vooral molenfoto’s, maar dat vind ik nu eenmaal leuk. In de binnenstad was het sowieso minder mooi omdat er daar meer ‘straat’ is en overal al vroeg was gestrooid. En ik was pas rond half elf buiten.

Ondanks dat ik had begrepen dat woensdag echt een ‘barre sneeuwdag’ zou worden, is er geen vlokje gevallen hier, dus ik was blij dat ik in elk geval maandag en dinsdag foto’s heb kunnen maken die nog mooi geworden zijn ook.

Woensdag was het vooral grijs en somber. Ik maakte nog wel onderstaande foto van de Lingehaven, maar dat ziet er meteen en stuk minder aantrekkelijk uit dan met een blauwe lucht erboven en een zonnetje erbij!

Lingehaven met restant sneeuw

Heb jij nog foto’s gemaakt van de sneeuw?