Ondanks dat ik niet wekelijks bij de Action kom, shop ik er toch wel regelmatig wat spulletjes. Soms praktisch huishoudspul zoals schoonmaakmiddelen, soms ook iets als een paar oorbellen of een geurkaars. Vandaag deel ik een aantal favorieten van de laatste tijd met je. Dit artikel is overigens op geen enkele wijze gesponsord, ik vond het gewoon zelf een leuk idee om wat ‘shop inspiratie’ met je te delen!

Kattenspeeltoren

Met stip op één staat denk ik wel deze kattenspeeltoren. Voor nog geen drie euro (€2,95 om precies te zijn) kun je dit kattenspeelgoed scoren en mijn kat Chaya is er sindsdien al elke dag volop mee aan het spelen geweest.

Ik heb er ook één aan m’n moeder en aan Sven gegeven voor hun katten en ook die zijn er wild van. M’n moeder zag later bij een webshop hetzelfde ding voor €9,95, dus als dit geen mooi prijsje is voor veel speelplezier, weet ik het ook niet meer!

Action speeltoren voor katten

Fix & Go spray

Ik ben, zoals waarschijnlijk heel veel mensen, niet bepaald dol op strijken. En dankzij een filmpje wat ik volgens mij op Instagram tegenkwam, ontdekte ik deze grandioze tip. Een spray om je kleding kreukvrij te maken, ideaal! Ik heb ‘m zelf gekocht en ben echt verrast over het resultaat.

Het zal ongetwijfeld niet op alle stoffen werken en voor de echt heftige kreukels heb je alsnog de strijkbout nodig, maar zelf vind ik het vooral ideaal om kleding die ik wil fotograferen voor mijn Vinted pagina, net even iets gladder te maken zonder weer de strijkspullen tevoorschijn te hoeven halen. De spray is te koop voor €2,98.

Action Fix & Go spray

Slaapmutsje

Op de pagina met nieuwe artikelen zag ik onlangs dit satijnen slaapmutsje voorbij komen, zoiets noemen ze ook een hair bonnet. Een soort ‘zwarte pieten muts’, die je dus ‘s nachts opzet om je lokken te beschermen tegen haarbreuk.

Nu heb ik zelf de laatste tijd opeens enórm veel last van breekbaar haar en ondanks dat ik ook op een satijnen kussensloop slaap, wilde ik dit weleens proberen. En voor €0,99 werkt het verbazingwekkend goed! Ik heb ‘s morgens nagenoeg geen klitten meer in mijn haar en daardoor dus ook minder last van haarbreuk. Aanradertje!

Action satijnen slaapmutsje

Hypoallergeen hoofdkussen

Ik blijf nog even in het slaapthema hangen, ik ben zeker fan van dit hoofdkussen. Het is hypoallergeen en je kunt zelfs een deel van de vulling eruit halen als je het net wat te dik vindt. Het kost €7,95 en gaat voor die prijs ook behoorlijk lang mee. Op een gegeven moment gaat de vulling wel ‘klonteren’ heb ik gemerkt, maar toch koop ik steeds dezelfde weer. Ze zijn ook wasbaar en ik slaap er heerlijk op!

Action hypoallergeen hoofdkussen

Sensorlampje

Dankzij m’n moeder kwam ik erachter dat Action ook handige (en betaalbare sensor lampjes heeft. Ik heb voorheen weleens zo’n strip gekocht (ook bij Action overigens) maar ik vond dat niet erg veel licht geven en de plakstrips lieten ook al vrij snel los.

Ik wilde nog altijd iets voor in mijn kledingkast omdat die, zeker in deze tijd, donker is en ik wat extra licht wel kan gebruiken. De lampjes zijn stevig, blijven tot nu toe goed plakken met de bijgeleverde tape en ze geven veel licht. En dat voor maar €2,79!

Action sensorlamp

Wat is jouw meest recentelijke Action ontdekking?