Gister was ik dus jarig. Ik had aanvankelijk wel opgezien tegen mijn verjaardag omdat het nog steeds allemaal niet geweldig gaat en ‘t de laatste weken van december zelfs weer heel slecht ging, maar uiteindelijk kwam alles goed en had ik er inmiddels ook niet echt meer stress over.

Ik heb sowieso nooit veel verjaardagsvisite, hooguit een paar mensen en het voordeel daarvan is dat je dingen zo een beetje kunt verdelen. Zo zou mijn moeder ‘s middags komen en ‘s avonds Sven en ik had bedacht dat ik Sander wilde vragen om zaterdag naar de HEMA lunchroom te gaan voor koffie met iets lekkers erbij. Prima verdeeld zo en op die manier zelfs nog een extra dag een beetje een feestelijk gevoel.

Verjaardagstaart met een molen

Gistermiddag had ik voordat m’n moeder kwam (rond 2 uur) al van alles gedaan. Een appeltaartje opgehaald bij Spar, de stofzuiger even door de woonkamer gehaald, iets teruggebracht bij een winkel, weer wat spullen afgegeven bij de Geefwinkel en nog wat klusjes die ik gedaan wilde hebben.

M’n moeder was er dus rond 2 uur en ondanks dat ik mijn cadeau inmiddels al ruim een week in huis had staan, bracht ze nog een tasje met lekkere dingen mee en een prachtige bos tulpen. Zoals ik al schreef in dit artikel, heeft mijn computer onlangs een upgrade gehad en heb ik inmiddels ook eindelijk een nieuwe monitor. Die heb ik dus voor m’n verjaardag gekregen van m’n moeder!

Cadeautjes en kaartjes

In de tussentijd viel de post ook nog op de mat en kreeg ik een aantal kaartjes waar ook een VVV-cadeaubon, geld en een schattige sleutelhanger en een gelukspoppetje bij zaten. Lief! Ook via social media de nodige felicitaties in ontvangst mogen nemen.

In de dagen voorafgaand aan mijn verjaardag, had ik trouwens een soort verjaardags advent. Dankzij Pepper.com kwam ik erachter dat je bij een aantal winkels iets krijgt voor je verjaardag, naast de verjaardagstompouce bij HEMA, waar ik als fan natuurlijk al jaren van op de hoogte ben en altijd gebruik van maak!

Verder scoorde ik bij Jumbo een gratis zak snoepjes, bij Lidl een chocoladereep, bij McDonald’s een gratis hamburger en bij de Spar een doosje slagroomsoesjes. Wat een verwennerij! Toch leuk dat soort extraatjes en ik ben er blij mee!

Nadat m’n moeder weer naar huis was, even time-out op de bank en rond half zeven kwam Sven, die trouwens ook nog de Bossche bol meenam die m’n moeder vergeten was en die hij op weg hierheen, nog bij haar had opgehaald. :-D We zijn meteen door gereden naar de Mac, want we hadden allebei best trek en afgesproken dat we daar wat zouden gaan eten. Guilty pleasure, haha!

Van Sven kreeg ik ook een kaartje, waarin hij een lief berichtje had geschreven en dat hij me voor mijn verjaardag graag een reiki behandeling cadeau wil doen, maar dat ik ook iets anders mag kiezen om samen te doen als ik dat liever wil. Hij wilde graag iets geven wat een mooie herinnering zal vormen voor ons samen en ik vond dat een heel mooi en bijzonder idee!

Bossche bol met kaarsjes

Nadat Sven weer naar huis was, heb ik oprecht zitten nagenieten van een fijne dag.  Na een aantal best onrustige dagen voelde ik me op deze dag sowieso best redelijk, dus dat was mooi meegenomen, want dat is niet te sturen en een kwestie van geluk hebben of ik een goede of minder goede dag heb.

Vandaag is dus helaas weer een stuk minder, maar vanmiddag ben ik wel met Sander bij de HEMA lunchroom geweest en ondanks ‘t nogal vervelende gevoel, was dat ook gezellig. Van Sander kreeg ik trouwens ook een leuke kaart en een HEMA-cadeaubon. Later at ik thuis de Bossche bol op die nog in de koelkast stond.

Wanneer ben jij jarig?