Inmiddels ligt ook week twee van het nieuwe jaar (wat inmiddels al wat minder nieuw voelt) alweer achter ons en zitten we alweer halverwege januari. De afgelopen week heb ik weinig foto’s gemaakt, maar wel redelijk wat gedaan. Mentaal gezien ging het vrij wisselend. Ik ben daarnaast ook nog steeds erg veel en snel moe.

dinsdag 9 januari

Van maandag heb ik geen foto’s. Ik had begin van de middag therapie en heb daarna wat boodschappen gedaan en verder niks bijzonders. Dinsdag ben ik op de fiets weg geweest om aan de andere kant van de stad wat bij iemand van de weggeefgroep op te halen en wipte ik op de terugweg bij de kringloop binnen.

Daar scoorde ik een leuke molen-mok. Op de tweede foto zie je een Takkie spons en kettinkje die ik bij HEMA kocht en de strijkplank overtrek met tompouce print die je kon scoren met een voucher. Zo leuk!

woensdag 10 januari

Ook woensdag weg geweest met de fiets voor een paar boodschappen in het Piazza Center en onderweg wat foto’s gemaakt. Vooral die met de warme kleuren van de ondergaande zon vind ik best geslaagd. Thuis lekker op de bank gehangen met de kat op schoot en ik had bij Spar weer eens een afgeprijsd biefstukje gescoord, wat die avond meteen in de pan ging. Lekker!

donderdag 11 januari

Een vrij onrustige dag gehad qua gevoel. Ik had een afspraak bij de dokter en verder weinig bijzonders gedaan. Wel nog een paar keer door de stad gehobbeld in de hoop mijn onrust wat weg te nemen en daarbij onderstaande foto gemaakt rond een uur of zes ‘s avonds. Ik kan er nooit aan wennen dat het in deze tijd van het jaar al zo vroeg donker is! Gelukkig worden de dagen langzamerhand al wat langer!

Molen ‘Nooit Volmaakt’ in het donker

vrijdag 12 januari

Afgelopen vrijdag was ik dus jarig, zoals je in dit bericht al kon lezen. Ook daar heb ik al de nodige foto’s gepost, dus hoeven die niet nog een keer hier. Op foto één zie je een aantal kaartjes die op de mat waren gevallen samen met mijn lunch bestaande uit twee boterhammen en op de tweede zie je Sven die eruit zag alsof ie op wintersport ging. We hadden daar samen lol om en dat zie je ook wel aan de foto!

zaterdag 13 januari

Zaterdag had ik niet zo’n lekkere dag. Ik was erg moe en voelde me niet goed. Baalde ik van, anderzijds had ik het liever die dag, dan op mijn verjaardag. Ik had een sneetje kerststol als lunch (die had Sven meegebracht van de bakker waar hij voor maalt) en at later de Bossche bol die bij m’n moeder vandaan kwam. ‘s Middags ben ik nog met Sander koffie gaan drinken bij de HEMA.

Ik lag al vroeg op bed (rond 9 uur) maar sliep alsnog pas heel laat (rond 3 uur) en ben er in de tussentijd ook nog even uit geweest om wat te drinken, waarbij ik de foto van Chaya maakte die naar iets op het plafond zat te staren.

zondag 14 januari

Tot erg laat op bed gelegen en daarna weinig anders gedaan dan op de bank hangen, nog steeds vreselijk moe. Rond 4 uur heb ik mezelf wel naar buiten gesleept omdat ik vond dat ik er even uit moest en meteen bij de Action een rol aluminiumfolie gehaald, die ik eerder steeds vergat. En ook nog toiletblokjes, wat moet een mens zonder. 😀

Daarna nog een klein wandelingetje eraan vast geplakt, maar het werd steeds natter buiten en toen het door begon te regenen, ben ik even bij Espressobar Hugo binnen gevlucht voor een cappuccino die je op de tweede foto ziet. Op de eerste foto zie je trouwens de hyacint die ik onlangs had gekocht en de bos tulpen van m’n moeder. Zo met die kaars erbij (nog een restant van kerst) vind ik ‘t best leuk staan!