Dat bloggen schiet nog steeds niet echt op. Ik wil wel, maar het komt er niet van. Te druk met andere dingen, maar vooral vaak te moe om ermee aan de slag te gaan of geen inspiratie. Maar ik ga ervan uit dat dat wel weer bijtrekt en ik vind het ook geen goed idee om mezelf te pushen. Het moet wel leuk blijven, het is wel een soort hobby tenslotte en geen werk of verplichting. Nu weer een terugblik!

maandag 15 januari

Als je me volgt via mijn blog of socials, heb je de afgelopen week al heel wat foto’s voorbij zien komen waarop onderstaande molen (De Hoop) te zien is. Blijft gewoon een dankbaar onderwerp. Dit is overigens één van de foto’s die niet in de post met sneeuwfoto’s is verschenen. Maandag was verder niet zo’n bijzondere dag. Begin van de middag weer naar therapie en de rest van de dag vooral thuis geweest.

Molen ‘De Hoop’

dinsdag 16 januari

Dinsdag weer wat foto’s gemaakt, die je dus ook in bovengenoemd artikel kunt zien. Hier nog een drie foto’s die ik daar dan weer niet heb gepost en één van Chaya die weer eens iets ziet waarvan ik geen idee heb wat het is. 😀

woensdag 17 januari

‘s Middags even op de fiets weg geweest voor wat boodschappen. Bij AH had ik een pureersoep pakket met 35% korting en een pakje gratis toetjes. Daar had ik een mail over gekregen dat ik die voor niks kon proberen. En ze zijn erg lekker!

donderdag 18 januari

Erg veel geluk gehad met een crèmekleurige gebreide jurk van HEMA uit de sale die ik graag wilde, maar die dus nergens meer op voorraad was, ook niet online. Ik had in de winkel in Gorinchem uiteraard al een aantal keer gekeken bij de sale afdeling. Maar woensdag hing ie er opeens wel in de maat die ik wilde, gelukje!

Verder maakte ik weer een wandelingetje en scoorde ik dit keer bij Jumbo een gratis product, namelijk een blikje alcoholvrij bier van Heineken. Mooi meegenomen weer! Ik volg sinds een maandje of anderhalf de Facebookpagina van Pepper en heb al veel mooie kortingen gescoord en ook de nodige gratis producten.

vrijdag 19 januari

Vrijdag lag er onverwachts opeens weer een laagje sneeuw, dus ben ik nog maar een keer een rondje gaan wandelen voor wat foto’s, ondanks dat ik best moe was. Ik vind de foto’s van vrijdag ‘mwah’, maar ik heb m’n beweging weer gehad in elk geval!

Ook een selfie dit keer, met de molen op de achtergrond en ‘s avonds maakte ik pizza met zo’n pizza-kit van Jumbo, die zijn erg lekker en daarnaast ook veel goedkoper dan de meeste pizzabodems die je kunt kopen bij de supermarkt!

zaterdag 20 januari

Zaterdag was ik ook best moe, dus ik werd halverwege de middag pas wat actiever. Ik ben op de fiets weggeweest om bij de kringloop te kijken voor iets wat ik op hun Facebookpagina had gezien (was al weg) en had zo meteen een niet al te gek lang rondje (6 kilometer). Terug in de stad genoot ik van mijn favoriete bakkie bij HEMA om weer op te warmen en maakte ik de foto van de molen.

Eind van de middag nog even naar buiten geweest en toen ook wat foto’s gemaakt. De lucht had mooie kleuren. ‘s Avonds is Sven een poos geweest. We hebben samen gegeten en hij heeft latjes in mijn kledingkast geschroefd zodat de planken die daar lagen (en niet meer wilden blijven zitten met het oude ophangsysteem) weer terug konden en ik mijn kleding weer in kan ruimen. Blij mee!

zondag 21 januari

Van deze dag alleen een foto van de strijkplank met de tompouce-hoes die ik onlangs bij HEMA had met een voucher. Ik ben druk geweest met uitzoeken van mijn jurken. Er staan nu twee big shoppers klaar voor de Geefwinkel. De rokjes moet ik nog doen. Verder op de computer wat uitgezocht en veranderd, dus al met al best productief!

Strijkplank met tompouce-hoes