Ik vond dat het wel weer eens tijd werd om een overzichtje te maken van dingen die voor mij de laatste tijd lichtpuntjes waren, glimlachmomentjes, zoals ik ze altijd noem. Juist nu het in grote lijnen wat beter met me gaat, merk ik dat ik dan toch wat minder makkelijk stil sta bij die kleine, maar soms juist heel betekenisvolle, leuke, grappige of bijzondere dingen of momenten en die vind ik juist zo belangrijk!

Vandaag dus weer eens een overzichtje met de meest uiteenlopende dingen die me de afgelopen weken blij, verrast, verwonderd, positief en opgewekt hebben gestemd. Ik hoop dat je het leuk vindt om te lezen!

Twee complimentjes

Tijdens een supermarktbezoekje van nog geen 10 minuten, 2 complimentjes gehad van 2 verschillende mensen. De één vond mijn laarzen mooi en de ander m’n rugtas schattig

Zonnetje

Dat je op de fiets zit op een grijze dag en opeens recht voor je neus even de zon door ziet breken, alsof ie wilde zeggen: Hallo, ik ben er nog hoor! Het lijkt niets bijzonders zoiets, toch kan ik daar echt blij van worden.

Afgeprijsde jurk

Ik had een jurk van HEMA op het oog die ik graag wilde, maar te duur vond. En toen hij dan eindelijk in de sale was, nergens meer verkrijgbaar. Ook in Gorinchem niet. Tot hij er opeens tóch hing, ik vermoed teruggebracht door een andere klant. Die was dus voor mij! En afgeprijsd van € 45 voor € 12!

AI

Ik heb het genereren van AI-afbeeldingen helemaal ontdekt en haal daar zoveel plezier uit! Volgt ook nog een artikel over.

Unicorn hair

Het is nog niet zover, maar aanstaande maandag ga ik naar de kapper om m’n blonde lokken te laten voorzien van pastelkleurtjes. Ik wil dat ontzettend graag en de prijs valt me mee, dus ik dacht, laat ik mezelf dat gunnen en het gewoon doen. Heb er zo’n zin in!

Kattenpret

Een tijdje geleden vertelde ik over die katten speeltoren die ik voor nog geen drie euro bij de Action had gekocht. Sindsdien speelt ze er elke dag mee en het is gewoon ook al zo leuk om daarnaar te kijken!

Geurtje gefikst

Een tijdje terug was één van mijn favoriete geurtjes gevallen. Gewoon nog heel, behalve het verstuivertje. Kwam niets meer uit. Geen duur geurtje, wel zonde. Bij Douglas is ie nu opengebroken en het parfum in een nieuw flesje gedaan. Mooi opgelost!

Oxa exit

Na bijna een jaar dagelijks oxazepam te hebben geslikt, variërend van één per dag tot 3 à 4 per dag en 2 ‘s nachts, ben ik er sinds maandag helemaal vanaf. Het afbouwen heb ik op eigen houtje gedaan wat ik best knap vind. Het laatste halfje heb ik een maand geslikt en nu voelde ik dat ik ook dat laatste halfje wel achterwege kon laten.

Puin ruimen

Een paar dagen geleden ontstond het idee om mijn sieraden eens uit te mesten. Ik heb ruim een derde weggedaan. Overigens heb ik altijd goedkope sieraden, dus dan is het ook niet zo lastig om er afstand van te doen als je dingen na verloop van tijd toch niet meer zo leuk vindt. Opruimen geeft me altijd een fijn gevoel. Een ‘opgeruimd gevoel’.

Mona griesmeelpudding

Mag ik bijna nooit van mezelf, maar die ene keer dat ik het wel koop? Zálig!