Veertien februari, dat betekent niet alleen dat deze maand inmiddels al halverwege is (waar blijft de tijd), maar ook dat het Valentijnsdag is. En als verstokte single (zo mag je jezelf wel noemen denk ik, als je 20 jaar single bent), vind ik dat dus helemaal geen vervelende dag.

Ik vind het altijd wel leuk, al die snoeperige, zoete spulletjes in winkels. Al die hartjes, knuffeltjes, mooie bloemen, ik word er altijd wel vrolijk van. Soms kan ik de verleiding ook niet weerstaan om iets te kopen in het rood-roze-hartjes-schattig thema.

Zo viel ik als een blok voor dit geurtje wat ik onlangs voor een klein prijsje bij Kruidvat spotte en ondanks dat ik van mezelf eigenlijk niet mag snoepen, kon ik een klein zakje snoepharten in het Valentijnsschap van Zeeman ook niet weerstaan. De foto rechts is trouwens van vorig jaar, maar het gaat om het idee. 🙂

Omdat ik de laatste tijd zo lekker met AI bezig ben, leek het me wel leuk om een aantal door mij gemaakte/gegenereerde afbeeldingen in een collage te stoppen, uiteraard allemaal in het thema van de liefde! Welke vind jij het leukst?

Doe jij zelf iets aan Valentijnsdag?