Het is inmiddels dinsdag, dus hoog tijd voor een terugblik op de afgelopen week. Ik heb amper foto’s gemaakt dus ben er vrij snel doorheen, maar hoe dan ook vond ik het toch ook wel weer de moeite waard om er even een artikel aan te wijden.

De afgelopen week was vrij wisselend qua stemming en ik had ook behoorlijk last van mijn verkoudheid, met name van hoesten, wat me ‘s nachts veelvuldig wakker heeft gehouden. Gelukkig is de verkoudheid inclusief het ‘geblaf’ inmiddels wel aardig op zijn retour en slaap ik ook weer wat beter. Nu op naar de terugblik!

maandag 5 februari

Ik had therapie om en direct daarna een afspraak bij de kapper om bij te punten en de uitgroei bij te laten werken. Verder haalde ik nog wat pillen tegen de hoest in huis en een nieuw pakje antigrippine. Duur spul allemaal wel, ik was voor deze drie pakjes ruim € 17 kwijt en de hoesttabletten werkten niet eens echt noemenswaardig. Ach ja, als je alles van tevoren weet…

dinsdag 6 februari

Naar het pakketpunt geweest op de fiets om een pakje op te halen. Ik had op Vinted deze toffe pollepel met een molen erin gebrand gekocht voor een habbekrats en die was inmiddels gearriveerd. Verder zette ik het geurtje op de foto wat ik onlangs bij de Kruidvat had gekocht. Ik vind het flesje zó leuk dat ik dat even vast wilde leggen.

woensdag 7 februari

Weinig bijzonders gedaan en veel thuis op de bank gehangen, Chaya vond dat duidelijk geen probleem! Tijdens een snel boodschapje ‘s avonds, de tweede foto gemaakt van molen ‘Nooit Volmaakt’.

donderdag 8 februari

Ook donderdag was niet al te bijzonder. Ik had een afspraak bij de huisarts, heb een paar boodschappen in de stad gedaan en verder thuis wat gerommeld. Chaya was blij met het doosje wat ik voor haar op de grond had gezet en ‘s avonds at ik witte bonen in tomatensaus met één aardappel (wel een hele grote) en een balletje.

vrijdag 9 februari

M’n moeder kwam langs en stak over met de pont, waar ik haar ben gaan ophalen en meteen de eerste foto maakte. M’n moeder is fan van Elvis, dus wilde wel even op de foto met het Elvisbeeld wat vaak buiten staat voor deze winkel. We hebben geluncht bij De Broodplank en nadat ze de pont naar huis weer gepakt had, ben ik nog op de fiets weg geweest om een pakketje weg te brengen en om een boodschap. ‘s Avonds had ik opeens zin in pannenkoeken en die dus gebakken.

zondag 11 februari

Zaterdag had ik een slechte dag, veel in bed gelegen ook, dus geen foto’s. Zondag was nog niet veel beter, maar ik vond dat ik er wel even uit moest en heb ook even op de molen gekeken en daar beide foto’s hieronder gemaakt.