Het is érg laat om nog een weekoverzicht te posten, maar de huidige week liep tot nu toe nogal anders dan gepland en andere omstandigheden vragen soms om de nodige aanpassingen. Sinds maandag heb ik weer met een flinke terugval te maken, vandaar.

De afgelopen week heb ik, op zaterdag na, niet al te veel foto’s gemaakt en van die van zaterdag maak ik als het goed is nog een aparte post, dus ben ik er verder vrij snel doorheen denk ik. Veel kijkplezier!

maandag 12 februari

Maandagmiddag had ik zoals inmiddels gebruikelijk therapie en daarna weer naar de kapper, dit keer om pastelkleurtjes in m’n haar te laten verven, zoals je inmiddels in dit artikel al hebt kunnen lezen. Tussen therapie en de kapper zat net te weinig tijd om naar huis te gaan, dus heb ik een bak koffie gedronken bij HEMA.

Verder een foto van het resultaat van m’n haar, de kat die de wasbak in de badkamer heeft herontdekt, een outfit die bij m’n nieuwe haar past en de Turkse pizza waarop ik mezelf had getrakteerd.

dinsdag 13 februari

Nog een outfitfotootje en het biefstukje wat ik afgeprijsd had gescoord bij de supermarkt. Altijd lekker! Verder weinig bijzonders te melden over deze dag.

woensdag 14 februari

Even op de fiets weggeweest voor een paar boodschappen en om een pakketje weg te brengen. Er werd een doosje bezorgd waar Chaya erg blij mee was en ikzelf werd erg blij van de nieuwe haarborstel van Olivia Garden die ook deze dag werd bezorgd. Ik was al even op zoek naar een vervanging van wat ik had en eindelijk iets gevonden. Het kaartje lag ook op de mat, die kwam van m’n moeder.

donderdag 15 februari

De stad in geweest en een stukje over de wal gewandeld en daar wat bosjes sneeuwklokjes gezien die natuurlijk even op de foto moesten.

Sneeuwklokjes

vrijdag 16 februari

Weer eens bij de kringloop rond gesnuffeld en thuis gekomen met een molenbeker en een leuk armbandje. Het armbandje is inmiddels helaas al stuk, de beker nog niet. :-D Op de terugweg maakte ik de tweede foto met molen ‘Nooit Volmaakt’ in de verte.

zaterdag 17 februari

Vrij onverwachts naar Almkerk geweest, bezoekje gebracht aan het Duyls Bos waar afgelopen weekend ‘sneeuwklokjesweekend‘ was. Veel foto’s gemaakt, daar komt dus als ‘t goed is nog een apart artikel over. Omdat ik toch in de buurt was, ook even langs de Noordeveldse molen gelopen en daar wat foto’s van gemaakt. Hier zie je er één van. En dat waren ook meteen de laatste foto’s van de afgelopen week.