Alweer een dubbel weekoverzicht, dat bloggen schiet nog steeds echt op. Ik ben nog steeds erg veel en vaak moe en er kwam ook nog een flinke verkoudheid tussendoor, waardoor ik me nóg minder lekker voelde. Foto’s heb ik in de afgelopen twee weken dan ook weinig gemaakt, dus het aantal waar ik nu op uitkom, is ongeveer gelijk aan wat ik normaal voor één week heb. Valt mee dus! Veel leesplezier!

week 10

maandag 4 maart

Begin van de middag had ik weer therapie, daarna ben ik nog doorgereden naar het Piazza Center voor een paar boodschappen en om een pakketje te posten. Het was aardig weer en ik maakte onderweg de eerste drie foto’s. Thuis bezorgde de post een pakketje van Temu, waar onder meer wat armbandjes in zaten en een super handige krultang waar ik erg blij mee ben! ‘s Avonds at ik soep met een zoute pretzel die ik ‘s middags ook nog bij de Lidl had gescoord.

dinsdag 5 maart

Niet zoveel bijzonders gedaan en thuis mijn nieuwe krultang uitgeprobeerd.

Haar met krullen

woensdag 6 maart

Ik heb iets met sleutelhangers, vind het erg leuk om ze aan een tas te hangen, toen ik deze zag op de socials van De Buurvrouw wist ik dat ik die ook wilde hebben. Dit is dus de Grote Toren van Gorinchem, maar dan in miniatuur, en in het roze. Zo leuk!

Gave sleutelhanger

donderdag 7 maart

Ik had ‘s middags een afspraak bij de huisarts, verder weinig bijzonders te melden over deze dag. Ik kocht wel een nieuwe zeeppomp bij de HEMA en maakte ‘s avonds pizza met zo’n pizzakitje van de Jumbo. Snel klaar, makkelijk én lekker!

vrijdag 8 maart

Weinig bijzonders gedaan, vanaf eind van de week begon ik al steeds meer last te krijgen van verkoudheid, dus beetje rustig aan. Hier wel een leuke foto van de kat!

Hallo Chaya!

zaterdag 9 maart

Voornamelijk met de kat op schoot op de bank gelegen. Chaya vindt het ook fijn om onder m’n plaid te kruipen en dat ziet er dus zo uit. Als avondeten had ik Opkikker en twee crackertjes met kaas en appelstroop.

zondag 10 maart

Van zondag heb ik wel foto’s, maar vanwege privacyredenen deel ik die niet op mijn blog. Ik was uitgenodigd om bij de doopdienst van Sander aanwezig te zijn, wat een bijzondere ervaring was. De rest van de dag heb ik op de bank gelegen.

week 11

maandag 11 maart

Nog altijd niet lekker, maar mezelf wel naar therapie gesleept. Verder weinig gedaan en ‘s avonds een witlof-appel salade gegeten die eigenlijk al een paar dagen te oud was, maar nog prima smaakte. Gekookt eitje, extra rozijnen en stukjes kaas erdoor en het was eigenlijk nog hartstikke lekker!

dinsdag 12 maart

Ook dinsdag was het nog niet veel en hing ik op de bank. Als eerste een foto van de kat, een kaartje met een doosje Merci die ik voor de pakketbezorger had vanwege de Dag van de bezorger woensdag (toen verwachtte ik niks), een lief kaartje wat ik zelf kreeg en een nieuwe Starbucks-variant die ik ook wel wilde proberen.

woensdag 13 maart

Mijn hoofd ging steeds meer verstopt zitten en dat zorgde onder meer voor een nare pijn in mijn oren en in mijn hals. Toch maar even stomen dus, waar ik een vreselijke hekel aan heb. Om het nog een beetje aantrekkelijk te maken, maar in (molen)stijl! Het potje Vicks heb ik trouwens de volgende dag vervangen, de THT bleek ergens in 2009 te zijn. Béétje oud maar. Vond al dat ie niet zo goed meer werkte.

Stomen in stijl

donderdag 14 maart

Ik voelde me nog altijd beroerd en was ook wat koorstig, weer veel op de bank dus, wat Chaya niet zo erg vond, want die lag de hele tijd bij me. ‘s Avonds at ik een kop soep met een geroosterde boterham met kaas.

vrijdag 15 maart

Ik voelde me een stuk beter en dan word ik ook meteen actiever. Een wandelingetje gemaakt, paar boodschapjes gedaan. Eigenlijk ook meteen weer veel te veel gedaan. ‘s Avonds is Sven nog een poosje geweest wat erg fijn was!

Molen ‘De Hoop’, Gorinchem

zaterdag 16 maart

Eén zwaluw maakt nog geen zomer en na een goede dag, voelde ik me zaterdag toch weer een stuk minder. Plan was om met Sander een bakkie te doen bij de HEMA, wat niet doorging omdat hij zijn pashouder kwijt was. Maar voor mijzelf was ‘t uiteindelijk ook beter dat het niet doorging, want eenmaal buiten merkte ik pas hoe beroerd ik me toch weer/nog voelde.

Bij HEMA spotte ik wel dit grappige beige kinderoverall, wat ik op de foto zette omdat het me deed denken aan molenkleding. Veel molenaars dragen ook zo’n beige overall. Tot slot een foto van ‘Nooit Volmaakt’ vanachter de violen.

zondag 17 maart

Ik voelde me wel weer iets beter, maar heb erg rustig aan gedaan. Binnen een beetje rommelen en op de computer, wat nieuwe foto’s gemaakt voor m’n Vinted pagina en een snel boodschapje gehaald bij de Spar, waar ik een carpaccio salade en yoghurt met vers fruit scoorde met korting. Thuis at ik een restant soep van donderdag erbij en zo was de maag weer gevuld!

Soep met carpaccio-salade