Dat bloggen wil nog steeds niet erg vlotten he? Ik heb wel enkele ideeën waar ik mee aan de slag wil, maar ‘t komt er gewoon niet van. Ik ben de laatste weken niet al te fit. Veel moe, snel door m’n energie heen, voor de tweede keer een flinke verkoudheid te pakken gehad en in m’n hoofd ook veel moe en een stukje tekst fabriceren wordt dan gewoon niet zo’n succes. Maar het komt vast goed!

Nu in elk geval wel een weekoverzicht met dit keer maar elf foto’s. Ook dat komt er niet echt van. Ik ben relatief weinig buiten en veel bijzonders wat ik vast wil leggen zie ik ook niet. Desondanks neem ik je toch weer even mee op een korte trip down memory lane voor de afgelopen zeven dagen.

maandag 18 maart

Begin van de middag had ik weer therapie, verder een paar boodschappen gedaan, een kop koffie gedronken bij de HEMA en ‘s avonds maakte ik bloemkool ovenschotel met gehakt die erg goed beviel. Toen ik onlangs bij Sven in Veen was maakte hij dat ook en ik vond dat zó lekker, dat ik het zelf ook wilde proberen. En geslaagd!

woensdag 20 maart

Woensdagmiddag met de pont overgestoken naar Woudrichem, met m’n moeder eten bij De Pannenkoekenbakker. Dat was lang geleden. En erg lekker en gezellig. Ik had een pannenkoek genaamd ‘zoete verleiding’. Verder maakte ik in Woudrichem nog de foto van de molen en de historische haven en terug in Gorinchem, schoot ik nog een plaatje van de Lingehaven.

donderdag 21 maart

‘s Middags met de fiets even weg geweest om een Vinted-pakketje weg te brengen én er één op te halen. Op de terugweg langs de Jumbo voor een paar boodschappen. Chaya vond het roze drankje wat ik had meegenomen om te proberen interessant en op de foto links zie je wat nieuwe molenmeuk. De beker is voor mezelf, het spaarpotje in de vorm van een theekannetje is voor Sven.

zaterdag 23 maart

De roze sleutelhanger in de vorm van de Gorkumse Grote Toren heb je in dit artikel al voorbij zien komen, maar had ‘m nog steeds niet aan een tas gehangen. Nu dus wel en dat past perfect bij elkaar, zó leuk! Verder valt er weinig te melden over deze dag. Op woensdag na, was het best een saaie week.

Matchy matchy!

zondag 24 maart

Chaya bij de twee Nijntje knuffeltjes die ik voor een paar euro samen op de kop had getikt op Vinted, vind dat leuk staan op de bank en Chaya vindt ze ook wel grappig zo te zien. Zolang ze er maar niet mee vandoor gaat, zoals ze nogal graag met mijn Takkie en Siepie knuffeltjes doet. Die moeten ‘t al vanaf het begin ontgelden!

‘s Middags toch even naar buiten geweest, ondanks dat ik van plan was de hele dag binnen te blijven. Maar de melk was op en ik scoorde ook nog op de valreep een leuk afgeprijsd biefstukje. Mooi meegenomen, die ging thuis meteen de pan in!