De afgelopen twee weken bleef het volkomen stil, hier op mijn blog. Nou heb ik ook niet de meest relaxte twee weken gehad, dus hoop dat dat door kan gaan voor een excuus. 🙂 Ondanks dat ik op het moment ook niet heel veel zin heb om achter de pc te kruipen om een verhaaltje te tikken, doe ik dat toch maar even, iets met tradities en routines en dingen die ik gewoon een beetje bij wil houden!

Vandaag dus een terugblik op week 8 én op week 9. Beide weken heb ik niet al te veel foto’s gemaakt, dus wat er over is gebleven voor deze post, is niet veel meer dan normaal gesproken van één week. Veel lees- en kijkplezier gewenst!

week 8

dinsdag 20 februari

Week acht was echt dramatisch slecht, te lang om uit te leggen, maar maandag heb ik in elk geval bijna de hele dag op bed gelegen. Dinsdag was niet veel beter, maar ik had me nu in elk geval wel aangekleed. Deze beige broek van HEMA kocht ik een tijd terug in de sale voor €9, hij oogt netjes, maar hij is van een soort joggingbroeken-stof gemaakt. Ik kreeg ook een verlaat Valentijnskaartje van Sven. Superlief!

woensdag 21 februari

Als ik weer heel slecht in m’n vel zit, schiet eten er ook spontaan weer bij in. Om toch wat binnen te krijgen wat ook nog min of meer onder warm eten viel, had ik een paar wentelteefjes gemaakt. Altijd lekker!

Wentelteefjes

donderdag 22 februari

Weer op de bank met Chaya op schoot en een kaartje gemaakt (met AI) en geprint voor de eigenaar van de lokale Spar, die jarig was. Het kostte me wel drie kaarten om ‘m goed te krijgen, want op de één of andere manier zag de print er vaal uit.

zaterdag 24 februari

Bij de bakker geweest om kaneelslofjes waar me nu pas de foto van molen ‘De Hoop’ opviel en met de post kwam ‘t haarproduct wat ik bij Douglas had besteld, inclusief twee gratis samples. De linker is voor mannen, die heb ik aan Sven gegeven. Hij heeft sowieso al een geurtje van dit merk.

zondag 25 februari

Deze leuke drinkfles scoorde ik onlangs bij Zeeman en ik moet zeggen dat ‘t ding mijn waterinname op de één of andere manier wel verbetert. Hij drinkt echt heel fijn en gemakkelijk en er kan ook meer in dan in de gemiddelde drinkfles, dus hoef ik ‘m ook minder vaak te vullen. Ideaal en dat voor maar een paar euro!

Nieuwe drinkfles

week 9

maandag 26 februari

Ik had het jaarlijkse borstonderzoek en omdat er in Gorinchem een wachttijd van ruim twee maanden was, had de huisarts een afspraak in Dordrecht kunnen regelen wat fijn was. Ik heb me erg angstig gevoeld, maar gelukkig was alles gewoon goed. Om ‘t te vieren, lekker bij de Mac gegeten met Sven, die mee was gegaan. Thuis scoorde ik later nog een zakje Maltesers bij hoge uitzondering.

dinsdag 27 februari

Ondanks dat ik de rest van de week nog veel last had van naweeën van de angst die ik de afgelopen zeven dagen had gevoeld, werd ik wel weer wat actiever. Ik maakte een foto van Chaya met haar voer (je kunt een cadeaupakket winnen van CaroCroc) en trakteerde mezelf op een bakkie HEMA, dit keer met een lekkere stroopwafel erbij. Verder maakte ik een foto van molen ‘Nooit Volmaakt’ en de Lingehaven.

woensdag 28 februari

Ik moest iets hebben bij de outletwinkel en kwam deze muts tegen voor maar een paar euro. Ondanks dat het wel een bepaald risico met zich meebrengt om met én gekleurd haar en een muts met zo’n tekst rond te lopen in een stad als Gorinchem, heb ik tot nu toe nog geen lullige opmerkingen gehad. Ben allang blij dat ik eindelijk weer wat meer mezelf durf te zijn!

Grappige muts

donderdag 29 februari

Wat te eten besteld en Chaya had er ook wel oren naar zoals je kunt zien.

Chaya wil ook wat

vrijdag 1 maart

De armbandjes die ik had besteld bij Aurana werden bezorgd, verder kwam mijn moeder op bezoek en at ik ‘s avonds een eierkoek met kaas, beide had ze voor me meegebracht. Verder knutselde ik een cadeaudoos in elkaar voor de verjaardag van Sven en kreeg ik superleuke molen chocolaatjes van een vriendin van m’n moeder.

zaterdag 2 maart

Eind van de middag richting Veen voor de verjaardag van Sven met een leuke kaart die ik voor hem had gemaakt en cadeautjes. Omdat ik daar inmiddels al best een tijd niet was geweest en het redelijk weer was, ook meteen weer eens wat foto’s van de molen gemaakt. En van twee van de drie katten. Trouwens ook nog een foto van mijn eigen bouwvakker, die er heel parmantig bij zit op de eerste foto.

zondag 3 maart

Niet zo’n lekkere dag. Erg moe en ook niet fijn in m’n hoofd. Later op de middag wel een rondje gewandeld en daarbij de tweede en derde foto gemaakt. Verder vooral op de bank gebivakkeerd met de kat op schoot. Die dat hélemaal niet erg vond!