Op het moment dat ik begin met dit artikel, is het 12 uur in de nacht van maandag op dinsdag. Ondanks dat ik al heel vroeg op bed lag, ben ik er later toch weer uit gegaan om nog wat te rommelen op de computer en zo dus ook de wekelijkse terugblik maar even in elkaar knutselen. Veel te knutselen valt er overigens niet, want ik heb alweer bijzonder weinig foto’s gemaakt. Maar toch een terugblik!

maandag 25 maart

Zoals inmiddels gebruikelijk, had ik begin van de middag therapie. Verder een paar boodschappen gedaan en thuis gerommeld. Afgelopen week had ik weer eens last van opruimwoede en de ene na de andere kast en lade moest eraan geloven. Lekker!

Eind van de middag stapte ik binnen bij de Bagels & Beans vestiging die onlangs in de stad is gevestigd en bestelde koffie en een bagel. Genieten! Oh de sokken op de eerste foto vond ik zo leuk dat ze even op de foto moesten. Ook van Temu!

dinsdag 26 maart

Dinsdag sinds lange tijd weer eens met de trein geweest. Wel een heel klein stukje, namelijk naar Arkel en met de fiets terug. In Arkel moest ik iets bij de Action hebben wat in de winkel in Gorinchem niet op voorraad was, vandaar het uitstapje. Ik dronk bij Lunchroom Arkel een latte caramel en zette de molen aldaar ook weer eens op de foto. ‘s Avonds bestelde ik een Turkse pizza. Op de eerste foto zie je trouwens een paar leuke speldjes die ik onlangs van Temu had.

woensdag 27 maart

Ook woensdag weer aan het opruimen geweest en ook mijn administratie moest er aan geloven en de afdeling handleidingen en aanverwanten. Best lekker om zo eens grondig overal doorheen te gaan. Verder nog een foto van Chaya.

donderdag 28 maart

Best veel gedaan wel, dit keer vooral buitenshuis. Vinted pakketje wegbrengen, paar boodschappen halen bij Jumbo, iets terugbrengen bij Zeeman én HEMA en nog een paar losse flodders die ik weer vergeten ben. Dat bakkie koffie van HEMA op de foto hieronder, had ik dus dubbel en dwars verdiend!

Bakkie HEMA

vrijdag 29 maart

Post is altijd leuk! Een paar dagen eerder kreeg ik al een leuk paaskaartje van Fleur en vrijdag viel er ook nog een paaskaartje van Sven op de mat. Superleuk en lief! Ernaast weer een foto van Chaya, die zo leuk op de rugleuning van de bank naast Nijntje zat.

O en iets waar ik nog geen foto van heb maar wat wel een highlight van de week was: ik heb een neuspiercing laten zetten! Dertig jaar geleden heb ik er trouwens ook één gehad en nu dus weer. Het zetten deed véél pijn, maar ben er heel blij mee!

zaterdag 30 maart

Ondanks dat ‘t qua hoofd/stemming de laatste tijd doorgaans best oké gaat, ben ik wel heel veel moe en regelmatig wat aan het kwakkelen, waar ik van baal. Zaterdag had ik ook zo’n dag, dus veel tijd doorgebracht op de bank, waar de kat maar wat blij mee was, want die kon zo urenlang lekker op schoot liggen! En dat was ook meteen de laatste foto van de afgelopen week!

Tevreden katje