Op de valreep van dinsdag toch nog maar even een nieuw weekoverzicht in elkaar zetten. De afgelopen dagen ben ik druk geweest met andere dingen en zodoende kwam het er niet van, terwijl ik zelfs nog meer in de planning heb qua blog-artikelen. De afgelopen week weer wat meer foto’s gemaakt, Pasen gevierd bij m’n moeder, de tuin een metamorfose gegeven en meer…

maandag 1 april

Maandagmiddag met de pont overgestoken naar Woudrichem, waar m’n moeder al stond te wachten. Bij haar thuis in Andel stond de tafel binnen een mum van tijd vol met allerhande lekkernijen, een onvervalste paasbrunch! Was leuk, gezellig en niet te vergeten, erg lekker! De tulpen stonden ook bij mijn moeder. Weer op weg naar de pont in Woudrichem nog een foto gemaakt van de molen.

dinsdag 2 april

Dinsdag het chocoladepaasei wat ik van m’n moeder had gekregen, ook nog even op de foto gezet. Smullen! Verder niet zoveel bijzonders gedaan behalve een boodschap en een Vinted-pakketje wegbrengen bij De Gezel in de Lingewijk.

Chocolade paasei

woensdag 3 april

DHL kwam m’n Temu bestelling bezorgen, Chaya vond de zak vooral heel erg leuk om in te kruipen. Ik had onder andere een paar gave speldjes besteld, die vind ik leuk om op een rugtas te doen. Verder had ik een erg handige keukentool om zelf frietjes te snijden. Die heb ik dus meteen die avond uitgeprobeerd, bevalt goed!

donderdag 4 april

En toen was het opeens heerlijk lenteweer! Ik had ‘s middags overigens een afspraak bij de huisarts en heb daarna nog even een rondje gelopen, waarbij ik de eerste drie foto’s maakte. Verder een foto van Chaya die heel ladylike op schoot lag. :-D

vrijdag 5 april

Vrijdag diverse boodschappen gedaan, bij de nieuwe Kik gekeken, op de fiets naar het Piazza Center geweest, thuis wat gerommeld en mijn nieuwe tuinbank in elkaar gezet. De oude was inmiddels zó verrot dat je er niet meer op kon zitten, dus wel tijd voor iets nieuws. Dit is een stalen bankje, dus onderhoudsvriendelijk!

zaterdag 6 april

Op de valreep had ik vrijdagavond nóg een tuinbankje gescoord, deze komt van de Action en kostte maar twee tientjes. Op deze plek stond een niet al te comfortabel en vrij oud stoeltje met een nóg ouder tafeltje, waar ik eigenlijk vorig jaar al vanaf wilde. Dit bankje is net een mooi formaatje en fijn dat ik ook hier een plekje heb om te zitten.

Verder ook de hele dag druk in de weer geweest om m’n achtertuintje nog wat verder op te knappen en op te ruimen. Er moeten nog wel nieuwe plantjes in en ik moet nog met de groene aanslag verwijderaar aan de slag, maar het is al een heel stuk beter! ‘s Middags ben ik trouwens ook nog met de fiets weg geweest, rondje over Arkel.

Nóg een bankje

zondag 7 april

Weinig bijzonders gedaan, nog even naar de Action geweest voor wat tuindecoratie dingetjes en later nog een rondje langs de molen gelopen, het mooie weer van eerder die dag was inmiddels verjaagd door dramatische wolken. Verder alweer een foto van Chaya en van de pizza die ik zelf maakte met zo’n handig pizzakitje van Jumbo.