Vandaag een terugblik op niet één, maar twee weken. Vorige week kwam het er niet van en nu alweer bijna niet, maar… toch maar even voor gaan zitten! De laatste dagen ben ik nogal actief geweest met het fenomeen ‘opruimwoede’. Eerst in huis en daarna ook nog digitaal. Onder meer mijn iPad moest aan een grote schoonmaak geloven.

Nu toch even tijd maken voor het weekoverzicht, want een terugblik op drie weken wordt wel een beetje te veel van het goede. Je kon de afgelopen week overigens al lezen over mijn bezoekje aan Leerdam en het lenteconcert van De Bazuin.

week 15

maandag 8 april

Begin van de middag weer naar therapie en verder weinig bijzonders gedaan behalve een paar boodschappen. Ik was nogal moe en Chaya vond dat wel prima, want zo kon ze lekker op schoot liggen. ‘s Avonds mezelf nog een keer naar buiten gesleept in de hoop wat mooie zonsondergang-foto’s te kunnen maken maar dat viel helaas tegen.

dinsdag 9 april

Een Vinted-pakketje weggebracht en verder weinig bijzonders gedaan, wel mezelf getrakteerd op mijn favoriete bakkie (caramelcappuccino it is) bij de HEMA.

HEMA bakkie

woensdag 10 april

Op de fiets naar Arkel geweest en op de laatste foto na, alles onderweg gemaakt. Ik had onlangs bij Action een leuk klein tafeltje gekocht voor buiten en wilde er daar nog één van, maar die waren er niet (meer) in Gorinchem en dus even in Arkel gaan kijken, waar ik helaas ook naast het net viste. Op de terugweg zelfs ook nog bij de kringloop gaan kijken of ze daar iets hadden staan, maar helaas.

Op de laatste foto zie je een prachtige happy stone met een schilderijtje van molen ‘De Hoop’ erop, die Marion voor mij heeft gemaakt en heeft opgestuurd. Zo mooi en zo blij mee! Ze heeft de molen nagetekend van één van mijn eigen foto’s zelfs!

donderdag 11 april

Nog steeds moe, maar wel even een leuk kaartje geprint voor een tante die deze dag jarig was. De afbeelding maakte ik met AI en ik ben ‘m in de loop van de middag even bij haar in de brievenbus gaan doen. Op de tweede foto zie je twee van de speldjes die ik onlangs bij Temu had besteld. I love pins! Vind dat zo leuk voor op een rugtas!

vrijdag 12 april

Bij toeval spotte ik een ánder leuk tafeltje in de folder van Jysk die eigenlijk zelfs meer geschikt was dan die van Action, dus die ben ik gaan halen met fiets + fietskar en thuis in elkaar gezet. Ik vind ‘m echt heel leuk! De tuinbank heb ik ook nieuw, want de oude was echt volledig vergaan en erop zitten was op eigen risico!

‘s Middags met Sander afgesproken bij HEMA om een bakkie te doen en we hadden er ieder een stuk heerlijke red velvet taart bij. Als je die ooit spot bij de HEMA, nemen want hij is écht heel erg lekker!

week 16

maandag 15 april

Van vrijdag meteen door naar maandag, want over zaterdag en zondag heb je dus al kunnen lezen. Het was koud en nat en natuurlijk moest ik dus door de zeikende regen naar therapie, getuige de eerste foto. Gelukkig droogt deze broek vrij snel. ‘s Middags lekker op de bank gehangen met Chaya, die al snel ontdekt had dat ‘t matje met een stekker eraan af en toe warm wordt en dus had ze hem al ingepikt!

dinsdag 16 april

Begin van de week zat ik weer niet zo lekker in m’n vel en dan heb ik ook geen zin om eten te maken. Gelukkig had ik nog wat restjes over: een halve komkommer, half potje rabarber uit de koelkast. Aardappeltje en een paar mini gehaktballetjes erbij en ik kon aan tafel. Eten maken moet bij mij niet te lang duren!

Restjes

donderdag 18 april

Van woensdag geen foto’s, dus met zevenmijlslaarzen door naar donderdag. Wat ook niet de meest bijzondere dag was, maar ik maakte wel een paar foto’s. Die van molen ‘Nooit Volmaakt’ vind ik echt een mooi, typisch Hollands plaatje en Chaya zat zo mooi te kijken, al had ik geen idee wat ze in de smiezen had.

vrijdag 19 april

Eigenlijk ook niet zo’n spannende of vermeldenswaardige dag. Tijdens een rondje door de stad spotte ik de muurschildering op de eerste foto. Deze zit er al een tijdje, maar is lang verstopt geweest onder bouwsteigers. Op de tweede foto zie je molen ‘De Hoop’ met op de voorgrond een zee van koolzaad. Mooi gezicht wel zo!

zaterdag 20 april

Zaterdagmiddag kwam m’n moeder op de koffie, wat gezellig was en trouwens ook erg lekker, want ze bracht oranjekoek mee. En ook deze kop-en-schotel met daarop een tekeningetje van molen ‘De Hoop’ in Veen! Ze kwam ‘m tegen bij de kringloop en bracht hem mee voor mij, echt heel bijzonder!

Bijzonder setje

zondag 21 april

Een heel, maar dan ook echt heel productieve dag. Ik had last van opruimwoede en heb hier en daar weer wat kasten en lades aangepakt. Tussendoor kwamen er ook nog wat mensen spullen ophalen die ik op de Weggeefhoek op Facebook had gezet en ben ik zelf ook nog iets bij iemand gaan brengen.

Onderweg maakte ik de foto’s van de molen en een mooie sering. Later repareerde ik ook nog een la en Chaya had mijn koffertje met schroevendraaiers in beslag genomen zoals je ziet. Het kastje naast de computer op de vierde foto heeft een totaal nieuwe indeling gekregen. Een heel stuk netter dan het was!