De afgelopen week héél weinig foto’s gemaakt, dus dat betekent dat ik dit keer vrij snel door het weekoverzicht heen ben. Ik ben niet zoveel tegengekomen waar ik een foto van wilde maken en behalve voor praktische doeleinden, ook niet zo veel buiten geweest en druk met andere dingen óf te moe om een poot uit te steken.

maandag 22 april

Zoals gebruikelijk had ik begin van de middag weer therapie en zoals ook inmiddels bijna gebruikelijk, regende het weer toen ik daarheen moest. Later trok het wolkendek zo nu en dan wel even open en maakte ik de foto van de Lingebrug. Fris was het wel, dus nog altijd ‘sweater weather’. Deze beige trui van Zeeman is trouwens heerlijk!

woensdag 24 april

Ik ben de laatste week weer flink met opruimen bezig geweest en bepaalde ‘hoekjes’ in huis die al sinds jaar en dag hetzelfde zijn, moeten er dan opeens ook aan geloven. De lamp die al lang niet meer in orde was maar nog altijd op tafel stond, nu maar eens weggedaan en de boel wat anders ingedeeld en nieuwe theelichthoudertjes gekocht.

Andere indeling

donderdag 25 april

Ook niet zo’n bijzondere dag. Behalve dat ik weer veel moe ben de laatste tijd, heb ik ook al een poos veel last van m’n rug, dus dan is op de bank met een warm dekentje tegen m’n onderrug nog het best.

Eind van de middag ben ik trouwens nog wel op pad geweest om iets op te halen bij iemand van de weggeefgroep en aangezien het rond etenstijd was én in de buurt van de Mac, heb ik daar iets gegeten. Op de terugweg maakte ik de foto van de molen.

vrijdag 26 april

Op een paar boodschappen na en een wandelingetje wat geen succes was vanwege m’n rug (zelfs gewoon lopen doet pijn), weinig gedaan. Ik vind het eigenlijk niks om op de bank te hangen of liggen, maar gelukkig is er één die er wél blij van wordt. Chaya kreeg deze dag ook post; een proefzakje van Purina One wat ik een tijd terug alweer ergens gratis had aangevraagd, maar wat ik alweer vergeten was. Ze vond het lekker!

zaterdag 27 april

Koningsdag! Ik ben zelf ‘s middags heel even de stad in geweest omdat ik dacht dat er een soort braderie zou zijn op de Groenmarkt. Dat was het niet echt, maar er stond wel een kraam met verse warme stroopwafels en Koffie K’tje en die kon ik beide niet weerstaan! Er was ook live muziek, maar ik ben vrij snel weer terug naar huis gegaan. Te druk voor mij en de kleedjesmarkt die er ook was, is sowieso niet mijn ding. En dat waren ook meteen de laatste foto’s voor deze week.