Nee, ik ben al jarig geweest in januari en toen werd ik overigens ook geen 22. Dit keer ben ik het niet zelf en ook niet mijn kat Chaya die trouwens vorige week twee werd, maar is het mijn blog die er weer een jaartje bij mag tellen. En voor een hobby die al zó lang loopt, vind ik dat toch wel het vermelden waard!

Ondanks dat ik de laatste paar jaar minder actief ben dan ik graag zou willen met het schrijven van stukjes hier, is het nog altijd niet iets waarvan ik zeg: ik vind het nu wel een keer klaar, ik kap ermee. Ondanks dat het schrijven nog altijd niet op het niveau is wat ik graag zou zien qua frequentie, is bloggen voor mij meer dan het schrijven van tekstjes alleen. Ook het onderhoud wat erbij komt kijken, het aanpassen van dingen, nieuwe graphics maken, handigheidjes toevoegen.

Ik zei al eens eerder dat de combinatie van schrijven en het technische aspect, het juist zo aantrekkelijk maakt voor mij. In principe heb je van code geen enkele kennis nodig wanneer je met WordPress werkt, maar zo ben ik wel ooit begonnen: met het volledig met de hand bouwen van websites en die interesse blijft dan. En zo kan ik het dus ook niet laten om de boel naar eigen hand te zetten. 😀

En dan vliegen de jaren toch stilletjes aan sneller voorbij dan je soms denkt. Ondanks dat ik ook al heel lang bezig ben met fotografie, is het bloggen toch wel met stip op één mijn langstlopende ‘hobby’, al zet ik dat woord bewust tussen aanhalingstekens omdat ik ‘hobby’ op de één of andere manier niet echt het juiste woord vind, maar je begrijpt wat ik bedoel. 🙂

Wat is jouw langstdurende hobby tot nu toe?