Ik maak er geen geheim van dat ik dol ben op HEMA en wat doe je als er een tweede vestiging van je favoriete winkelketen in je woonplaats wordt geopend? Juist, daar ga je dan gewoon even kijken! Een tijd geleden alweer, stuurde Sander een appje dat er een HEMA in winkelcentrum Hoog Dalem zou komen en die werd dus op deze dag geopend. Ik ging even een kijkje nemen!

De rode loper lag al uit en er stonden twee HEMA-medewerkers tompoucen uit te delen. Omdat ik eerst even in de winkel wilde kijken, leek het me geen strak plan om met klauwen vol pudding en fondant binnen rond te lopen, dus bewaarde ik het roze met gele genietmoment voor wanneer ik weer de winkel uit kwam!

Het filiaal in Hoog Dalem is wel een stuk kleiner dan die in de binnenstad, maar het assortiment is alsnog ruim en de winkel oogt fris en modern, maar toch ook sfeervol, gezellig en natuurlijk ‘echt HEMA’. (en nee, deze post is niet gesponsord, lol) Ik vond vooral de neon rookworst heel leuk en ‘net effe anders’.

Omdat ik best regelmatig bij HEMA kom en het assortiment in elk filiaal grotendeels hetzelfde is, heb ik niet echt nieuwe of heel andere producten gezien, maar ik vond het sowieso leuk om even te kijken hoe deze winkel eruit is komen te zien en kocht een leuk kaartje die ik op weg naar huis meteen geschreven en gepost heb.

Zelf had ik ook een kaartje meegebracht voor de HEMA-medewerkers, die ik bij het afrekenen heb gegeven en waar ik een leuke reactie op kreeg. Ik heb weleens vaker kaartjes gegeven aan de HEMA en aangezien dit filiaal van dezelfde eigenaar is en dus ook met dezelfde medewerkers, wist ze gelijk wie ik was. Leuk!

Ondanks dat ik maar zelden in het Hoog Dalemse winkelcentrum kom, is het altijd handig om een tweede HEMA in de buurt achter de hand te hebben. Wanneer er iets in de binnenstad niet op voorraad is bijvoorbeeld, of wanneer ik wél in de buurt ben en iets nodig heb. Een lunchroom hebben ze daar overigens niet, maar daarvoor kan ik gelukkig nog altijd in de binnenstad terecht. Ik zou m’n geliefde caramelcappuccino tenslotte niet willen missen!

Ben jij ook dol op HEMA?