De afgelopen dagen zo druk geweest met andere dingen, dat ik haast nog zou vergeten dat er ook nog tijd gemaakt moet worden voor een weekoverzicht. Nou moet er niks natuurlijk, maar ik wil dat wel een beetje bijhouden. Dit keer ben ik er overigens snel doorheen, want ik heb maar 9 foto’s van de afgelopen week.

Wel veel meer gemaakt, maar de foto’s van de Swan Market heb je al kunnen zien in dit artikel en de foto’s die ik zaterdag maakte tijdens Maestro 2.0 van Fanfare ONS in Nieuwendijk, daar schrijf ik nog een apart artikel over. Wat er verder overbleef, was dus niet al te veel dit keer en ook maar van drie dagen!

Ik heb alles dit keer in één collage gegooid, dus niet per dag. Ik ben deze week onder meer op de fiets naar Arkel geweest en met het pontje naar de overkant van de sloot (Merwede). Verder ben ik ook bij winkelcentrum Hoog Dalem geweest, wilde Chaya volgens mij ook wel haar wimpers en wenkbrauwen geverfd en ging ik zaterdag dus naar Nieuwendijk voor een bijzondere muzikale avond, waar ik dus nog over schrijf.