Inmiddels is het alweer juni, al is daar nog niet erg veel van te merken als je naar buiten komt. Hopelijk komt de zomer (de lente is nu officieel voorbij) nu toch een beetje vlot op gang! De afgelopen week maakte ik weer niet al te veel foto’s en het was ook een nogal wisselende week, wat minder lekker in m’n vel en op een paar heel actieve dagen na, ook weer best veel moe. Nu gauw door met de terugblik!

maandag 27 mei

Na een week overgeslagen te hebben vanwege Pinksteren (weekmarkt afgelast), kon ik maandag weer een nieuwe voorraad zomerkoninkjes halen. Genieten! Verder had ik therapie en zat ik de rest van de maandag niet al te best in m’n vel helaas.

Brood met aardbeien

woensdag 29 mei

Niet zoveel bijzonders gedaan behalve voor een paar boodschapjes de stad in en in de avond nog even op de fiets naar Jumbo. Ik zette m’n prachtige nieuwe hortensia op de foto evenals de lieve buurkat die weer even kwam kijken.

donderdag 30 mei

Druk in de weer geweest met onkruid verwijderen in en met name rond de achtertuin en ‘s middags op de fiets even naar Arkel geweest, dat ging gelukkig goed zonder dat ik er al te moe van werd. Alleen had ik er vrijdag weer flink last van. Ik zette molen Jan van Arkel ook weer eens op de foto. Eindelijk waren de lelijke hekken ervoor weg!

vrijdag 31 mei

Ik had nogal een slechte dag. Extreem vermoeid en ook gewoon helemaal niet lekker in m’n vel. Veel last van angst en een naargeestig gevoel. De foto die ik van molen ‘De Hoop’ maakte op de terugweg van m’n maandelijkse huisartsbezoekje, paste dus wel goed bij m’n stemming. Chaya vond ‘t wel fijn dat ik deze dag veel op de bank hing.

zaterdag 1 juni

Zaterdag was ik weer wat actiever. Ik was de avond ervoor al begonnen met het leeg halen van mijn dressoir, omdat ik daar een deel van mijn molenspullen verzameling in wil stallen. Op zaterdag het glasservies wat ook daar staat weer eens omgespoeld en opgepoetst. Kan het er weer even tegenaan. ‘s Middags bezocht ik een Franse markt in de stad, maar daar schrijf ik nog een apart artikel over, dus meer foto’s volgen.

zondag 2 juni

Weer een wat mindere dag, erg moe. Wel wat op de computer gerommeld en in de middag naar buiten om wat foto’s te maken van de klaprozen waarvan ik dankzij een post op Facebook wist dat die er stonden. Ik vind ‘t best mooi, zo met de molen erbij! Ook Chaya mocht weer op de foto, evenals mijn huidige favoriete mok.