Na anderhalve week stilte, werd het wel weer tijd om iets aan m’n blog te doen. Het ging net zo lekker onlangs en dan opeens ligt de boel weer plat. Reden is dat ik nogal een lastige week heb gehad en zelfs 2 dagen plat heb gelegen omdat ik me te slecht voelde om me waar dan ook toe te zetten. Bloggen is op zo’n moment ook niet echt een prioriteit, dus moest je even geduld hebben voor een nieuw artikel.

Omdat ik inmiddels wel het één en ander heb om over te schrijven, wilde ik met het schrijven van het weekoverzicht ook niet weer wachten tot dinsdag of zo, dus voor dat het weer ‘laat’ is, neem ik je graag mee in mijn afgelopen twee weken.

week 23

maandag 3 juni

Niet zo’n bijzondere dag. ‘s Morgens naar de markt voor aardbeien, ‘s middags naar therapie zoals gebruikelijk, daarna door voor een boodschap naar het Piazza Center en ‘s middags kwam de post een Temu pakketje brengen, waar dit vissershoedje in zat, cute! ‘s Avonds at ik gebakken aardappeltjes met champignons en een tartaartje.

dinsdag 4 juni

Ik fietste een rondje over Hoog Dalem en scoorde een blikje combucha bij AH, wat er ook nog eens gezellig uitzag. ‘s Avonds parkeerde ik mezelf een poosje op de oude molenas bij molen ‘De Hoop’, waar even later de brandweeroefening plaatsvond waar ik eerder al over schreef in dit artikel.

woensdag 5 juni

Over deze woensdag heb ik ook al geschreven, dat was namelijk de dag dat ik voor het eerst weer ‘ns een ‘echt’ fietsritje maakte. Over Sleeuwijk, Uppel en Woudrichem. Het artikel daarover met bijbehorende foto’s én een video, kun je dus hier bekijken. Deze twee foto’s had ik daar niet gedeeld, dus die krijgen alsnog hier een plekje!

donderdag 6 juni

Heel rustige dag gehad en vooral thuis geweest. Chaya doet de laatste tijd graag aan paalzitten en ‘s avonds at ik een paar mini gehaktballetjes met gebakken aardappelen en erwtjes met worteltjes, wat ik vroeger trouwens ‘erteltjes met worteltjes’ noemde.

vrijdag 7 juni

Ook vrijdag was rustig, op een kort tripje naar de Jumbo na. Ik kreeg deze mooie kaart van de Uitwijkse molen waar ik dus woensdag nog was geweest en kiekte Chaya, die prinsheerlijk op de rugleuning van de bank naar mij lag te loeren.

zaterdag 8 juni

Alweer een foto van Chaya, die er dit keer heel gevaarlijk uit ziet! Verder zette ik twee van m’n nieuwe sleutelhangers op de foto en fietste ik ‘s middags weer een stukje, dit keer langs de molens aan de andere kant van de stad en via Schelluinen weer terug.

zondag 9 juni

Ik wilde eens kijken bij Waterpark Mollenburg, waar ik al eerder was geweest toen ik Bas nog had, maar wat zijn naam geen eer aan deed. Helaas was ‘t nog steeds niet echt een park te noemen, weten we dat ook weer.

Onderweg kwam ik de boterbloem en klaproos tegen. Grappig was dat ik later zag dat de klaproos aan een straat stond die ‘Klaproos’ heette! Tot slot via een omweg door het Gijsbert van Andelpark weer richting huis.

week 24

maandag 10 juni

Een nieuwe maandag, dus weer therapie. Het was ontzettend slecht weer en op de heenweg ben ik ook best natgeregend. Op de terugweg zag het er een stuk beter uit en maakte ik de foto van de molen. Thuis zette ik de kat maar weer eens op de foto, die er al een standbeeldje bij zat.

dinsdag 11 juni

En opeens zit je dan weer midden in een dip. Het grootste deel van de dag op bed gelegen en als ik niet op bed lag, lag ik op de bank. De kat vond dat niet erg, die was niet bij me weg te slaan. Dat was dan wel weer fijn!

Schattig

woensdag 12 juni

Weer bijna de hele dag op bed, alleen ‘s avonds laat voelde ik me iets minder ellendig. Chaya vond mijn washitape met poesjes erop heel interessant. Ze is sowieso echt dol op plakband, dus ook op washitape. Raar ding!

donderdag 13 juni

Gelukkig was donderdag weer een betere dag, ook meteen weer actiever. Wat klusjes in huis gedaan, om wat boodschappen de stad in en met de fiets over Hoog Dalem. Ik haalde ook Vinted pakketjes op waar het shirt en vissershoedje in zaten die je op de eerste foto ziet. ‘s Avonds maakte ik het drankje open wat al een tijd in de koelkast stond. Echt apart zo blauw, maar wel lekker ook!

vrijdag 14 juni

Vrijdag was weer een stuk minder, maar toch wel het nodige gedaan. Weer naar het pakketpunt, dit keer om pakketjes weg te brengen. ‘s Avonds moest ik even naar de bouwmarkt voor wat spullen en scoorde ik ook nog deze mooie Spaanse margriet.

Spaanse margriet

zaterdag 15 juni

‘s Middags naar het Duyls Bos geweest, waar iets bijzonders op het programma stond. Daar vertel ik later over in een apart artikel, maar in dit weekoverzicht alvast twee foto’s. Het hondje was van één van de vrijwilligers. Thuis maakte ik overigens voor het eerst in maanden weer eens een selfie, lekker kleurrijk!

Dit waren overigens meteen de laatste foto’s, want zondag heb ik er geen gemaakt en zat ik wederom slecht in m’n vel. Maar het zijn er al met al toch nog best veel!