Voordat het alweer woensdag is en wat mij betreft wel te laat voor een weekoverzicht van de vorige week, ben ik er nu toch maar even voor gaan zitten. De afgelopen week was gelukkig beter dan die ervoor en sinds ik onlangs voorzichtig ben begonnen met het maken van ‘echte’ fietstochtjes (dus niet voor een boodschap of iets anders puur praktisch), ben ik afgelopen week zelfs drie keer weggeweest met de fiets!

Daar maak ik overigens nog een apart artikel over met wat leuke en mooie foto’s van onderweg en wat overblijft, zie je in dit artikel voorbij komen. Veel leesplezier

maandag 17 juni

Ik had zoals elke maandag weer therapie en niet lang daarna besloot ik vrij spontaan dat ik wel weer eens in het Lingebos wilde kijken. Het werd uiteindelijk een rondje van ruim 20 km door het bos en over de dijk terug, waar ik het grappige blokhut bootje op de Linge zag varen. ‘s Morgens ook weer verse aardbeien gehaald en ‘s avonds at ik een biefstukje met brood en komkommer. Heerlijk!

dinsdag 18 juni

Ik was vrij moe na het fietstochtje van de dag ervoor, merk echt wel dat ik rustig moet opbouwen. Het was die dag volgens mij ook niet echt lekker weer, dus ik ben ‘t meest binnen geweest en heb ook een poosje op de bank gehangen met Chaya op schoot.

Schootkatje

woensdag 19 juni

Thuis wat gerommeld en ook een tweede poging gedaan om een leuke foto te maken van Chaya met het oranje sjaaltje wat ik van KPN had gekregen. Ze houdt er niet van om iets om haar nek te hebben, dus dat viel niet mee, maar ik vind deze wel écht geweldig! Het hoesje met naam komt trouwens ook van de KPN. Ondanks dat ik niet per se voetbalfan ben, vond ik dit gewoon leuk!

Verder nog foto’s van een aantal superleuke pins die ik bij de HEMA had gescoord (ik ben de laatste tijd echt gék op leuke pins) en een foto van molen ‘Nooit Volmaakt’ die ik op weg naar Arkel maakte en die ik best gaaf vind!

donderdag 20 juni

Nadat ik woensdag ook weer op pad was geweest met de fiets, donderdag weer vrij rustig aan gedaan. Er werd een Temu pakketje bezorgd en Chaya is gék op de plastic tasjes en wil er altijd in gaan zitten. Verder zag ik dat de witte roos die ooit van oma is geweest, tóch weer was gaan bloeien ondanks dat hij eerder dit jaar wat zielig was.

zaterdag 22 juni

Vrijdag was ik ook erg moe en maakte ik geen foto’s. Zaterdag voelde ik me weer een stuk fitter en was het ook mooi weer. Ik besloot te proberen naar m’n moeder in Andel te fietsen. Daar maakte ik onder meer de foto van haar kat en dronken we ijskoffie bij de onlangs verbouwde Spar, waar ook een gezellig zithoekje in de winkel is.

zondag 23 juni

Zondagmiddag kwam Sven weer eens langs, dat was best lang geleden! Ik maakte deze foto van hem bij de Gorkumse molen ‘De Hoop’. Zijn eigen molen in Veen, heet ook ‘De Hoop’, maar er zijn veel molens die zo heten. Het was fijn en gezellig! Later maakte ik de foto van Chaya die Sven z’n plekje op de bank nog warm hield.:-)