Another week has passed! De afgelopen week was op zich best goed, ik heb veel gedaan, onder meer het klusje met de schutting eindelijk af kunnen maken en ook nog een fietstocht die uiteindelijk ‘iets’ langer werd dan gepland. Ik neem je graag weer mee een klein stukje terug in de tijd!

maandag 24 juni

Vorige week was het opeens behoorlijk warm, dus even aanpassen. Maandagmiddag zoals gebruikelijk weer therapie, verder een pakketje weggebracht, een paar dingen bij de supermarkt gekocht en thuis ‘t zithangmatje weer eens geïnstalleerd. ‘s Avonds had ik een biefstukje met brood als avondeten. Altijd lekker!

dinsdag 25 juni

Ook dinsdag was het bloedheet, toch ben ik wel even met de fiets weg geweest voor een paar boodschappen, waarbij ik onder meer de twee yoghurt smoothies die je ziet op de eerste foto, scoorde. Ik vind ze oké, niet voor herhaling vatbaar. Later zag ik dat de waterlelie in m’n mini vijvertje ook dit jaar weer in bloei stond, zo mooi!

woensdag 26 juni

Best veel buiten gezeten, wat echt wel genieten was, zo met een ijskoud drankje in m’n beker. Chaya lag binnen languit op de bank, wat ik er wel komisch uit vond zien. ‘s Avonds had ik zin om toch even op pad te gaan met de fiets en maakte onderweg een paar foto’s van de Oostmolen, waar je er hier twee van ziet.

donderdag 27 juni

De hele middag en een deel van de avond bezig geweest met het nieuwe balkondoek wat ik had besteld. Ik had er eerder al één, maar die was vrij geel van kleur en toen ik er nog een tweede bij bestelde, kreeg ik een bruinige. Opnieuw besteld en nu had ik twee dezelfde, dus kon ik de klus eindelijk afmaken. Bij dezelfde bestelling zat ook ‘t standaardje voor het molenbordje wat je ziet op de eerste foto.

vrijdag 28 juni

Begin van de middag had ik de maandelijkse afspraak bij de huisarts, daarna nog een stukje omgelopen om even bij de molen te kijken en wat foto’s te maken. Later thuis had ik weer een leuk doosje voor Chaya en ‘s later ben ik ook nog bij ‘t VVV geweest voor de leuke drinkfles met print die ik op Facebook had gezien. Ze hadden daar trouwens ook een geweldig leuk toilet met die beschilderde tegeltjes!

zaterdag 29 juni

Ik had de hele week nog geen ‘echte’ fietstocht gemaakt en daar zaterdag eigenlijk wel zin in. Ik besloot bij de Scheiwijkse molen (Hoornaar) te kijken, een rondje van zo’n 15 km, dus niet te gek ver. Helaas kwam ik er op de terugweg toen ik bij Jumbo stond, achter dat ik het toilettasje wat ik altijd meeneem, dus op de picknickbank die net voorbij de molen staat had laten liggen. Kak! Kon ik weer dat hele stuk fietsen en had ik uiteindelijk 30 km op de teller in plaats van 15. Maar het tasje lag er nog!

zondag 30 juni

Op zich een rustige en ontspannen zondag. ‘s Middags even de stad in geweest voor een boodschap en er liep een stel muzikanten in de stad, waar ik een poosje naar heb zitten luisteren op de Grote Markt. Ik maakte ook de foto van het wapen op het oude stadhuis en zag later pas die beelden op het bordes. Apart…