De weken vliegen echt voorbij de laatste tijd. En dat zal ik maar beschouwen als een goed teken, want vorig jaar rond deze tijd was dat nog wel anders, duurde ‘t voor mijn gevoel wel een maand om één dag door te komen. Afgelopen week was best prima. Dit keer wat minder actief op de fiets, maar wel thuis lekker gerommeld, m’n moeder op bezoek gehad en meer. Veel leesplezier!

maandag 1 juli

Maandag was het weer tijd voor een ritje naar de markt voor nieuwe aardbeien en begin van de middag therapie. ‘s Middags ook nog op de fiets weg geweest voor een boodschap en bij de VVV scoorde ik een kaart met een tekening van ‘Nooit Volmaakt’ en een sleutelhanger met een fotootje waar ‘De Hoop’ op staat. Nooit Volmaakt zette ik later ook nog op de foto.

dinsdag 2 juli

Naar winkelcentrum Hoog Dalem geweest (weet al niet eens meer waarvoor) en meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om koffie te drinken bij Jimmy Coffee. Thuis aan het fröbelen met onder meer wat kaartjes maken (heb een manier ontdekt om van die mooie glossy kaartjes te krijgen) en een poosje op de bank gehangen met de kat op schoot. Die er héél charmant bij zat, zoals je ziet. 😀

woensdag 3 juli

Weinig bijzonders gedaan, wel even een rondje gefietst (gewoon door de stad) en onderweg bij de ganzen gekeken, waar een kuikentje bij liep. Ook het beeld ‘Stille Strijd‘ wat een paar weken op het Stadhuisplein staat, bekeken en er een foto van gemaakt. Indrukwekkend… Tot slot bracht de post een pakketje van Fleur, met een leuke molen koelkastmagneet en deze grappige aardbeien lichtjes. Lief!

donderdag 4 juli

Donderdag vrij spontaan weer een wat langere fietstocht gemaakt, dit keer richting Werkendam en vervolgens via Sleeuwijk en Uppel weer terug naar huis. Het waaide flink, maar was mooi weer. Onderstaande foto’s had ik niet in dit artikel geplaatst, dus die verdienen hier nog een plekje. Eenmaal terug in de stad, kwam de drakenboot op de laatste foto ook nog voorbij varen. Leuk gezicht altijd!

zaterdag 6 juli

Vrijdag kwam m’n moeder weer eens langs, foto’s maakte ik niet. Zaterdag vrij rustig aan gedaan. Merk dat ik nog steeds snel last van vermoeidheid heb na een dag met fietstocht. Wel buiten geweest, alwéér een foto van molen Nooit Volmaakt en door ‘t Lindelaantje gefietst, wat er in deze tijd van het jaar altijd zo groen uitziet. Verder op de bank met de kat, ik vind die zwarte voetzooltjes zo schattig! Dit waren meteen ook de laatste foto’s, want zondag maakte ik er ook geen.