Klik voor meer info

Op deze plek vind je een selectie van mijn artwork. De albums zijn ingedeeld op onderwerp en bevatten een mix van fysieke en digitale creaties. Wil je een ontwerp gebruiken? Neem dan even contact met me op. Er rust auteursrecht op alle inhoud, deze mag dus niet zonder toestemming worden gebruikt.

Als kind tekende ik ik veel, maar na mijn jeugd kwam dat stil te liggen tot pakweg eind 2018. In de tussentijd hield ik me wel vaak bezig met grafische vormgeving in alle mogelijke vormen en probeerde ooit iets met digitaal tekenen op de computer. Ook ben ik een tijd actief geweest met handlettering, totdat ik te vaak hoofdpijn kreeg van het priegelwerk.

Sinds maart 2020 ben ik min of meer volledig overgestapt op digitaal tekenen. Hiervoor gebruik ik de app Procreate. Behalve dat je er qua stijlen en materialen alle kanten mee op kunt, blijk ik dit ook veel prettiger te vinden dan het werken met fysieke materialen. Kunnen inzoomen op je werk is daarnaast een groot voordeel wanneer je slechtziend bent.

Veel klik- en kijkplezier!