Profiel

Hi! Mijn naam is Ester Dammers, maar ik luister ook naar Estrella. Ik ben geboren op 12 januari 1975 en opgegroeid in een dorpje in Noord Brabant, waar ik met m’n ouders, een kat en een stel honden woonde. Daarna heb ik twee relaties gehad, maar dat bleek niet helemaal mijn ding te zijn. Uiteindelijk leef ik – vijf verhuizingen en veel levenservaring rijker – inmiddels alweer sinds eind 2002 in vestingstad Gorinchem, met m’n lieve Parson Russell terriër Bas en kat Molly.

Ik ben slechtziend (5% zicht & nystagmus), waardoor ik arbeidsongeschikt ben verklaard. Maar ik heb voldoende interesses om het ontbreken van een baan te compenseren. Zo fotografeer ik graag en schijn er zelfs talent voor te hebben. Meer creativiteit uit ik in fotobewerking, content-design, tekenen en handlettering, Ook hou ik van lange ritten maken op m’n mountainbike, wandelen, films, lezen, stedentrips, biefstuk, klussen, shoppen, motoren, spontane acties, vragenlijstjes invullen, goede koffie en genieten van de kleine dingen die ‘t leven groots maken!

in het kort

Creatief, eigenzinnig, Steenbok, doorzetter, integer en Apple fangirl met brede muzieksmaak. Stoer maar gevoelig, ruim zeventien jaar blogger en dol op schrijven. Instagram, warme truien, goede koffie en wierook. Openhartig, slim blondje en ras-perfectionist met een nerdy kantje. Leren jasjes, enorm veel sieraden. Hekel aan roze, maar gek op rood. Uitgesproken mening over bijna alles, voorzichtig, onafhankelijk, interesse voor techniek, altijd eerlijk en graag bescheiden.

social media

Ik ben te volgen op diverse social media platforms, waaronder Facebook, Twitter en Instagram. Voor direct contact kun je me een mail sturen via het contactformulier. Laat je gegevens achter en ik beantwoord je berichtje zo snel mogelijk!