Profiel

Hi! Mijn naam is Ester, maar ik luister ook naar Estrella. Ik ben geboren op 12 januari 1975 en opgegroeid in een dorpje in Noord Brabant, waar ik met m’n ouders, een kat en een stel honden woonde. Ik heb twee relaties gehad, maar dat bleek niet zo mijn ding te zijn. Uiteindelijk leef ik – vijf verhuizingen en veel levenservaring rijker – alweer heel wat jaren in de vestingstad Gorinchem, met m’n hondje Bas en voorheen ook nog twee katten.

Ik ben slechtziend (5% zicht en nystagmus), waardoor ik volledig arbeidsongeschikt ben verklaard. Gelukkig heb ik voldoende interesses om me nooit te hoeven vervelen! Zo doe ik veel met fotografie en fotobewerking en houd ik me daarnaast ook graag bezig met  tekenen, content-design, handlettering en webdesign als hobby.

Verder trek ik er graag op uit met m’n mountainbike, hou ik van wandelen, kijk ik soms een filmpje en verlies ik me graag in een goed boek. Als liefhebber van oude gebouwen word ik blij van stedentrips, evenals van een malse biefstuk en goede koffie. Ik heb een brede muzieksmaak, maar nog altijd een zwak voor Take That en Gary Barlow.

Tot slot heb ik iets met vragenlijstjes invullen, ben ik gék op HEMA en loop ik het liefst rond in een kledingstijl die ik als ‘urban’ omschrijf. Ik kan slecht tegen verandering, maar hou van spontane acties en geniet van de kleine dingen die ‘t leven groots maken!

Birthday selfie

in het kort

Creatief, eigenzinnig, Steenbok, doorzetter, onafhankelijk en Apple fangirl met een uitgesproken mening. Stoer met een klein hartje, 21 jaar blogger en dol op schrijven. Openhartig, slim blondje en perfectionist met een geeky side en grote interesse voor techniek. Geen mensenmens maar wel loyaal. Altijd eerlijk en graag bescheiden.

social media

Je kunt me volgen op meerdere social media platforms, waaronder Facebook, Twitter en Instagram. Met name op Twitter ben ik actief en behalve de dagelijkse beslommeringen, post ik daar ook foto’s en illustraties. Voor direct contact kun je een e-mail sturen via het contactformulier. Laat je gegevens achter en ik beantwoord je berichtje zo snel mogelijk!