Profiel

Hi! Ik ben Ester, maar luister ook naar Estrella. Geboren op 12 januari en opgegroeid in een dorp in Noord Brabant, waar ik met m’n ouders, een kat en wat honden woonde. Zes jaar intern op Bartiméus in Zeist, twee relaties en vijf verhuizingen verder, woon ik in de mooiste vestingstad van Nederland, samen met m’n hondje Bas.

Ik heb een visuele beperking (5% zicht en nystagmus) maar voel me zelden beperkt in m’n doen en laten. Zo fotografeer en teken ik graag en vind ik vrijwel alles op het grafische vlak leuk, zoals ook content-design, handlettering en webdesign.

Ook trek ik er graag op uit met m’n mountainbike, hou ik van wandelen, kijk ik soms een film of verlies mezelf in een boek. Verder word ik blij van stedentrips, hoepelen, koffie drinken bij een leuk tentje, molens, een malse biefstuk en HEMA. En genieten van de kleine dingen die het leven groots maken!

In het kort

Creatief, eigenzinnig, Steenbok, doorzetter, onafhankelijk en Apple fangirl. Stoer met een klein hartje, 21 jaar blogger en soms best openhartig. Slim blondje, perfectionist met een geeky side. Geen mensenmens, wel loyaal. Oprecht en graag bescheiden.