Profiel

Hi! Ik ben Ester, maar luister ook naar Estrella. Geboren op 12 januari en opgegroeid in een Brabants dorpje. Zes jaar intern op Bartiméus in Zeist, twee relaties en vijf verhuizingen verder, woon ik inmiddels twintig jaar in de mooiste vestingstad van Nederland, samen met mijn kat Chaya en voorheen met Bas, Micky en Molly.

Ik heb een visuele beperking (5% zicht en nystagmus), maar voel me maar zelden beperkt in doen en laten. Zo fotografeer en teken ik graag en vind ik vrijwel alles op het grafische vlak leuk, zoals content design, handlettering en webdesign.

Ook trek ik er graag op uit met m’n mountainbike, hou van wandelen, kijk soms een film of verlies mezelf af en toe in een boek. Verder word ik erg blij van stedentrips, hoepelen, koffie drinken buiten de deur, molens, malse biefstuk, HEMA en genieten van de kleine dingen die het leven groots maken!

In het kort

Creatief, eigenzinnig, Steenbok, doorzetter, onafhankelijk en Apple fangirl. Stoer met ‘n klein hartje, 20 jaar blogger en vrij openhartig. Slim blondje, perfectionist met een geeky side. Geen mensenmens, wel loyaal. Oprecht en graag bescheiden.